Αν είσαι single και θες να αλλάξεις χώρα, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές

Βάσει παραγόντων όπως, το κόστος των ραντεβού, της μπύρας, των αξιοθέατων και άλλων.

Article featured image
Article featured image


Μια νέα έρευνα της Compare the Market βρήκε τις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς αν είναι single (& ready to mingle).

Για να εντοπίσουν ποιες είναι αυτές οι πόλεις, εξέτασαν 7 διαφορετικούς παράγοντες ανάμεσα στις 50 υποψήφιες πόλεις, οι οποίοι ήταν: το κόστος μετάβασης σε ραντεβού, το κόστος μιας μπύρας, ο αριθμός εστιατορίων/μπαρ, ο αριθμός αξιοθέατων/δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε, το ποσοστό ανεργίας, οι ταχύτητες λήψης στο Διαδίκτυο και οι τιμές ενοικίασης.

Στη συνέχεια, οι πόλεις κατατάχθηκαν από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη, με βάση τη συνολική βαθμολογία τους.

Το Τόκιο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες πόλεις για τους single και δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε γιατί! Αυτή η φουτουριστική πόλη είναι καθαρή, ασφαλής και έχει τόσες πολλές εγκαταστάσεις 24/7 που δεν χρειάζεται να κοιμηθείς ποτέ αν δεν θες. Στους παράγοντες κατάταξης, το Τόκιο βρέθηκε στη μέση του πίνακα για το κόστος ενός ραντεβού και το κόστος μιας μπύρας, και πρώτο για τον αριθμό των μπαρ και των εστιατορίων, πράγμα που σημαίνει ότι η κοινωνικοποίηση και τα ραντεβού μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολα.

Όσον αφορά το πόσο καλό μέρος είναι για τα άτομα που εργάζονται, είχε το 4ο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας, που σημαίνει ότι η εργασία είναι άμεσα διαθέσιμη και είχε την 13η ταχύτερη ταχύτητα Διαδικτύου, επομένως η εργασία από το σπίτι είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Μετά το Τόκιο ακολουθούν η Μπανγκόκ, η Βουδαπέστη, η Πράγα και η Σεούλ, συμπληρώνοντας έτσι την κορυφαία πεντάδα.


Αυτές είναι οι 20 κορυφαίες πόλεις της λίστας:

korifees-poleis-gia-singles_City.png



Το να βρεις αγάπη σε μια ξένη χώρα δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο, και ορισμένες πόλεις στην πραγματικότητα το κάνουν πολύ πιο εύκολο για σένα, με φθηνά ραντεβού και πολλά σημεία για βραδινές εξόδους.

Η πόλη στην οποία μπορείς να βγεις το φθηνότερο ραντεβού είναι η Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία, με κόστος γύρω στα 36 ευρώ για 2 εισιτήρια κινηματογράφου, 1 μπουκάλι κρασί, μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με ταξί και ένα γεύμα τριών πιάτων για δύο σε ένα εστιατόριο μεσαίας τιμής.

Η φθηνότερη μπύρα ανάμεσα σε όλες τις 50 πόλεις βρίσκεται στη Σαγκάη της Κίνας στην τιμή του 1.16 ευρώ, ενώ η πόλη με τα περισσότερα μπαρ και εστιατόρια είναι το Τόκιο, με πάνω από 100.000! Το Τόκιο είχε επίσης τα περισσότερα αξιοθέατα από οποιαδήποτε πόλη, με περισσότερα από 12.000 πιθανά νυχτερινά ραντεβού που μπορείτε να οργανώσετε.

korifees-poleis-gia-singles-2_City.png



Όσων αφορά το κέρδος χρημάτων καθώς ζεις στο εξωτερικό, είναι προτιμότερο να πας κάπου όπου η εργασία είναι εύκολα διαθέσιμη και μπορείς να επιλέξεις να εργάζεσαι εξ αποστάσεως, αν θέλεις.

Για να πετύχει αυτό, χρειάζεσαι μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που μπορεί να προσφέρει η Κοπεγχάγη, η οποία έχει ίντερνετ μέχρι και 123,96 Mbs. Ακολουθεί η Ζυρίχη και η Στοκχόλμη.

Η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη έχει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας από τις 50 πόλεις, μαζί με το Ντουμπάι και τη Ζυρίχη, καθιστώντας αυτές τις πόλεις από τις πιο εύκολες για εύρεση εργασίας.

Και τέλος, θα θέλετε να μείνετε κάπου όπου το ενοίκιο είναι προσιτό και η Σόφια στη Βουλγαρία ταιριάζει απόλυτα με αυτήν την περιγραφή, με το μέσο μηνιαίο ενοίκιο να είναι μόνο γύρω στα 280 ευρώ.

korifees-poleis-gia-singles-3_City.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ