Φάγαμε στο νέο talk of the town εστιατόριο της Λάρνακας

Και σάς συστήνουμε να το επισκεφθείτε άμεσα.

Article featured image
Article featured image


Το εστιατόριο NOESIS, παρέα με την ομάδα της Cal
Creative Communication, πραγματοποίησαν ένα μοναδικό, cosy dinner event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

eV1zUR38.jpeg
Όσοι βρεθήκαμε εκεί, ζήσαμε μια υπέροχη βραδιά με cocktails, κρασί και dining session στο μοναδικό, νέο αυτό εστιατόριο με θέα τη θάλασσα. Παρέα με εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου NOESIS, απολαύσαμε μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη γεύσεις και μοναδικές στιγμές.Το set μενού για το δείπνο, έφερε την υπογραφή του γνωστού chef Ανδρέα Ανδρέου και της ομάδας του. Χρησιμοποιώντας ολόφρεσκες μεσογειακές πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό μενού που είχε ως αποτέλεσμα ένα γευστικό dining course, που άφηνε ένα άκρως απολαυστικό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο.

h0T1fGhE.jpegΤο νέο talk of the town εστιατόριο, είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο ποικιλία εκπληκτικών, ραφιναρισμένων γεύσεων και φυσικά με θέα τη θάλασσα.

Βρείτε το NOESIS στην Οδό Πιαλέ Πασά, 54, 6027 Λάρνακα και για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24664413. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το NOESIS σε Facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ