Σεξομολογήσεις #602: «Βαρέθηκα το ίδιο σεξ τόσα χρόνια»

«Πόσο βαρετό και άνοστο μπορεί να καταντήσει το σεξ με έναν άνθρωπο όταν δεν αλλάζει ούτε σπιθαμή από τις κινήσεις του», λέει η αναγνώστρια. Ωστόσο, η Tipster θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι -ίσως- βαθύτερο και δεν περιορίζεται στην (ιεραποστολική) στάση.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Με τόσο ιεραποστολικό είμαι έτοιμη να πάω σε μοναστήρι, Tipster μου. Είμαστε μαζί 6 χρόνια. Μα καταλάβεις; Έξι ολόκληρα χρόνια τζαι οι μόνες στάσεις που κάμνουμε στο σεξ εν το ιεραποστολικό τζαι στο τσακίρ κέφι να φκω εγώ που πάνω, όι τίποτε άλλο, να μεν κουράζεται ο λεβέντης. Και το θέμα ότι ήταν από την αρχή έτσι, αλλά τότε επειδή ακριβώς ήταν η αρχή εν με πείραζε. Τωρά όμως, εν πάει άλλο. Πόσο βαρετό τζαι άνοστο μπορεί να καταντήσει το σεξ με έναν άνθρωπο όταν εν αλλάσσει ούτε σπιθαμή που τες κινήσεις του. Ρε εμίλησά του, ρε επροσπάθησα να τον πάρω κατά τη διάρκεια της φάσης σε άλλες στάσεις, ρε εγόρασα βιβλία, βοηθήματα. Τίποτε, επιμένει να το γυρίζει τζαμέ. Σε κουβέντα που είχαμε, εν είχεν κάποια σοβαρή εξήγηση να μου δώσει πέραν τού ότι θεωρεί πως έτσι επιτυγχάνεται πιο καλή επαφή και η αίσθηση εν πιο ωραία, κάτι που εν το βρίσκει σε άλλες στάσεις. Αλλά εγώ πλέον νιώθω να ζω τη μέρα της μαρμότας και ειλικρινά πλέον άρχισα να βαρκούμαι τη διαδικασία και αποφεύγω με προφάσεις πολλές φορές. Πώς να τον πείσω να δοκιμάσουμε νέα πράματα; Υπάρχει τρόπος ή εν χαμένη υπόθεση;Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Εγώ παρόλα αυτά μπορώ να εντοπίσω διάφορα στα γραφόμενά σου. Θα ξεκινήσω λέγοντας πως στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι σύνηθες να επέρχεται ρουτίνα σε όλους τους τομείς, όπως και στο σεξ. Εάν υπάρχει όμως αγάπη και γερές βάσεις, όλα μπορούν να διορθωθούν και το σεξ να εξελίσσεται και να αλλάζει όπως οι χαρακτήρες και τα σώματά μας. Διαφορετικό να κάνεις σεξ στα 20 για παράδειγμα, και αλλιώς στα 35 ή στα 45 με τον ίδιο άνθρωπο, που ουσιαστικά δεν είναι ο ίδιος. Στο δικό σου θέμα τώρα, το πρόβλημα θεωρώ πως δεν είναι η στάση, το πρόβλημα είναι πιο βαθύ. Νιώθω πως δεν βαρέθηκες το σεξ, αλλά τον άνθρωπο με τον οποίο κάνεις το σεξ. Ίσως αυτή του η μονοτονία στο κρεβάτι να επικρατεί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς του κι εσύ δεν μπορείς να αντέξεις αυτήν τη ζωή. Οπότε λέω σε πρώτη φάση να κοιτάξεις αν εξακολουθείς να θέλεις τον άνθρωπο αυτό, αν τον γουστάρεις και αν θες να κάνεις σεξ μαζί του και έπειτα θα φτιάξουν και τα υπόλοιπα. Τώρα, εάν εξακολουθείς να θεωρείς πως το πρόβλημα είναι η στάση, υπάρχει τρόπος να εμπλουτίσεις ακόμη και το ιεραποστολικό. Πρόχειρα θα σου πω να πάρεις λάδι μασάζ (με βάση το νερό) για να ξεκινήσεις κάπως αλλιώς την επόμενη φορά που θα προκύψει και όταν έρθει ή ώρα να έρθει από πάνω σου, βάλε ένα μαξιλάρι στο σημείο που τελειώνει η μέση σου και ξεκινούν οι γλουτοί, ώστε να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση και να ανεβάσεις το ιεραποστολικό σε άλλο λέβελ.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ