Φαίνεται πως δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γίνει στη συνέχεια του «1899»

Η ανάρτηση των δημιουργών του.

Article featured image
Article featured image


Το «1899» δεν θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν στο Netflix
. Την είδηση επιβεβαίωσε ο συνδημιουργός της σειράς, Baran bo Odar, μέσω μιας δήλωσης που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram. Το μήνυμα προς τους θαυμαστές υπογράφηκε επίσης από τη σύντροφο του Odar και συνδημιουργό της σειράς, Jantje Freise.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το “1899” δεν θα ανανεωθεί», έγραψε ο Odar. «Θα θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με δεύτερη και τρίτη σεζόν όπως κάναμε με το “Dark”. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες. Έτσι είναι η ζωή».



«Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας», συνεχίζει η δήλωση. «Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε».

Το «1899», το οποίο ακολούθησε μια ομάδα μεταναστών σε ένα πλοίο που αντιμετώπισε μια σειρά από μυστηριώδη γεγονότα, έκανε το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα streaming στις 17 Νοεμβρίου 2022. Την πρώτη εβδομάδα διαθεσιμότητας, η διεθνής παραγωγή έσπασε το top 10 chart του Netflix φτάνοντας στο No 2, πίσω μόνο από την 5η σεζόν του «The Crown». Μέσα σε τέσσερεις ημέρες συγκέντρωσε περίπου 79,27 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

Οι δημιουργοί της σειράς, Adar και της Friese, είχαν φτιάξει και το άλλο σόου-φαινόμενο λίγα χρόνια πριν, το «Dark», μια σειρά ορόσημο για το Netflix, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2017. Η αγαπημένη σειρά ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις σεζόν και οι δημιουργοί της είχαν συνάψει συμφωνία με τον Netflix, με το «1899» να ήταν το πρώτο έργο που προέκυψε από αυτήν.


Με πληροφορίες από vanity fair

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ