Όλες οι εικόνες μέσα από το σπίτι του Shrek που θα ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Ο εμβληματικός βάλτος «ζωντανεύει».

Article featured image
Article featured image


Το εμβληματικό σπίτι του Σρεκ στον βάλτο είναι πλέον διαθέσιμο προς ενοικίαση στην πλατφόρμα Airbnb, προσφέροντας στους θαυμαστές του την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Αυτό το μοναδικό κατάλυμα, πιστό αντίγραφο του σπιτιού όπου έζησε ο Σρεκ στην ταινία, βρίσκεται στα Highlands της Σκωτίας μέσα στους χώρους ενός σκωτσέζικου αρχοντικού του 19ου αιώνα.

02-Shrek-Airbnb-Bedroom-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: AirbnbΣτο πλαίσιο μιας ειδικής διαφημιστικής καμπάνιας της Airbnb, οι παραθεριστές μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διαμονή στον βάλτο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως τρεις επισκέπτες ηλικίας πέντε ετών και άνω, από τις 13 Οκτωβρίου.

04-Shrek-Airbnb-Dining-table-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: AirbnbΤο κατάλυμα θα διατεθεί σε μια τυχερή ομάδα για διαμονή δύο διανυκτερεύσεων από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου. Από τις εικόνες που παρέχονται, φαίνεται ότι πρόκειται για μια εξαιρετική αναπαράσταση του βάλτου του Σρεκ, με ξύλινα έπιπλα, κούτσουρα δέντρων και ένα δάσος βγαλμένο από το σύμπαν του Σρεκ.

05-Shrek-Airbnb-Donkey-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: AirbnbΑξίζει να σημειωθεί ότι η Airbnb έχει αναλάβει στο παρελθόν παρόμοια εγχειρήματα. Στο παρελθόν, οι επισκέπτες στο Παρίσι είχαν την ευκαιρία να μείνουν σε ένα πολυτελές δωμάτιο μέσα στο Moulin Rouge, με εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από την ταινία του Baz Luhrmann. Πιο πρόσφατα, οι λάτρεις της Barbie μπορούσαν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο σε ένα σπίτι εμπνευσμένο από το Barbie DreamHouse στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες:

03-Shrek-Airbnb-Outhouse-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: Airbnb06-Shrek-Airbnb-Angled-Bedroom-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: Airbnb07-Shrek-Airbnb-Bedroom-Detail-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: Airbnb08-Shrek-Airbnb-Wide-Interior-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: Airbnb09-Shrek-Airbnb-Window-Detail-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: Airbnb11-Shrek-Airbnb-Exterior-Detail-Credit-Alix-McIntosh.jpg
Φωτογραφία: AirbnbΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ