Σεξομολογήσεις #635: Μια ερωτική ιστορία ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών

Δεν γράφει στην Tipster για να ζητήσει κάποια συμβουλή παρά μόνο για να μοιραστεί μια διαφορετική εμπειρία που του έτυχε.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα τους.... Η δική μου ιστορία δεν θέλει συμβουλή. Είναι απλώς μια εξομολόγηση που ήθελα να την κάνω δημόσια! Τον τελευταίο διάστημα έχω στην πολυκατοικία μου έναν πιτσιρικά, ο οποίος τελείωσε πρόσφατα το στρατό και γουστάρει το σεξ και τις νέες εμπειρίες. Πριν λίγες ημέρες που λέτε, μού χτύπησε την πόρτα -μέχρι τότε συναντιόμασταν στον ασανσέρ και ανταλλάζαμε ματιές. Ήρθε που λέτε στο σπίτι και χωρίς να μου μιλήσει καν, άρχισε να με φιλάει σε όλο το σώμα και να γλείφει κάθε μου σπιθαμή. Ο μικρός ήταν πολύ ξαναμμένος και ούρλιαζε σαν τρελός κάθε φορά που έμπαινα μέσα του, αλλά το γουστάραμε και οι δύο τρελά. Πρέπει να μας άκουσε ολόκληρη η πολυκατοικία εκείνο το βράδυ. Ένα έχω να πω, μπράβο στα νέα παιδιά για την όρεξή τους!


Αρχικά να σου πω πως χαίρομαι που περάσατε καλά και που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας. Φυσικά, αντιλαμβάνεσαι πως οι αρχικές περιγραφές σου έπρεπε να αλλάξουν γιατί διαφορετικά φίλε μου θα έπρεπε να παίζουμε σε adult zone. Κατά τα άλλα, θα μπορούσες άνετα να έκανες καριέρα ως σεναριογράφος πορνό ταινιών.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ