Μητέρα και κόρη προκάλεσαν πανικό σε πτήση προς το Ηράκλειο

Έβριζαν, έφτυναν, χτύπησαν συνεπιβάτη και στο αεροδρόμιο η κόρη δάγκωσε αστυνομικό.

Article featured image
Article featured image

Πανικός επικράτησε σε πτήση από Μάντσεστερ προς Ηράκλειο όταν δύο Βρετανίδες, μία μητέρα και μία κόρη, άρχισαν να βρίζουν, να φτύνουν αλλά και να χτυπούν έναν άλλον συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες, μία 55χρονη και η 24χρονη κόρη της, η οποία είχε μαζί της και το 1,5 έτους μωρό της, ταξίδευαν από τη Βρετανία με προορισμό την Κρήτη εμφανώς μεθυσμένες. Οι δύο γυναίκες δημιούργησαν μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια της πτήσης, με τους υπόλοιπους επιβάτες να έχουν φανερά ενοχληθεί. Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες έβριζαν, έφτυναν, ενώ έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν και έναν συνεπιβάτη τους.

Μόλις έφτασε η πτήση στο Ηράκλειο, τις δύο γυναίκες περίμεναν αστυνομικοί για να τις συλλάβουν για διατάραξη συγκοινωνιών. Η 24χρονη, όμως, έτρεξε να διαφύγει κρατώντας στα χέρια της το μωρό, ενώ όταν την πρόφτασαν οι αστυνομικοί η νεαρή Βρετανίδα δάγκωσε στο χέρι έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια, μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στα κρατητήρια για τα περαιτέρω, με τις κατηγορίες που τις βαρύνουν να είναι μεταξύ άλλων έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, άσκηση βίας κατά υπαλλήλου και πρόσκληση σωματικής βλάβης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ