Πιλότος επικαλέστηκε «ζήτημα βιολογικού κινδύνου» και προσγείωσε εκτάκτως το αεροπλάνο

Επιβάτης χέστηκε πάνω του [κυριολεκτικά].

Article featured image
Article featured image

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ανάγκασε αεροπλάνο της Delta Airlines να επιστρέψει στο αεροδρόμιο καθώς επιβάτης έπαθε διάρροια.

Σύμφωνα με τη New York Post, το αεροπλάνο που έκανε το δρομολόγιο Ατλάντα-Βαρκελώνη αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της αμερικανικής πόλης, δύο ώρες μετά την απογείωση, με τον πιλότο να επικαλείται «ζήτημα βιολογικού κινδύνου».

Ο λόγος της επιστροφής ήταν ένας επιβάτης, ο οποίος παρουσίασε διάρροια σε όλο το μήκος του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να κριθεί από τον κυβερνήτη ως επιβεβλημένη η επιστροφή του αεροπλάνου της Delta Airlines στην Ατλάντα.

Η είδηση για το ατυχές περιστατικό του επιβάτη στο αεροπλάνο και την καθυστέρηση της πτήσης έγινε γρήγορα viral στα social media, με έναν από τους επιβαίνοντες να τραβά σε βίντεο τη χαώδη κατάσταση που επικρατούσε στον διάδρομο της καμπίνας του αεροσκάφους.


Μετά την επιστροφή στην Ατλάντα, οι επιβάτες του αεροπλάνου επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος, με την πτήση να φτάνει τελικά στη Βαρκελώνη την επόμενη ημέρα, περίπου 8 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης.Σύμφωνα με την Delta Airlines, το αεροσκάφος τύπου Airbus A350 καθαρίστηκε διεξοδικά και πραγματοποίησε κανονικά την επόμενη πτήση του, ενώ δεν υπήρξε αναφορά στον επιβάτη και εάν βρισκόταν στο αεροπλάνο που τελικά προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία στα ταξιδιωτικά τους σχέδια», συμπληρώνουν στην ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας.


Με πληροφορίες από New York Post, Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ