Η στιγμή που ο Ντέιβιντ και ο σκύλος του είδαν τη γη να «αναπνέει»

Πήγαιναν βόλτα στο δάσος όταν ξαφνικά είδαν το έδαφος να σηκώνεται και να «κυματίζει». [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Ο Ντέιβιντ Νιούτζεντ Μαλόουν έκανε τη συνηθισμένη βόλτα με τον σκύλο του, τον Τζέικ, σε δάσος στη Σκωτίας, όταν ξαφνικά είδε το έδαφος να σηκώνεται και να «κυματίζει».

Εν μέσω ισχυρών ανέμων, λόγω της κακοκαιρίας Μπάμπετ, ο 38χρονος ποιητής και συγγραφέας διηγημάτων είδε το έδαφος στο δάσος να σηκώνεται και δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει αυτό το παράξενο φαινόμενο με το κινητό του.

«Τα δάση κουνιούνται όπως η θάλασσα σήμερα το πρωί» έγραψε στο Twitter, αναρτώντας το βίντεο. Σε άλλο βίντεο, ο σκύλος του τρέχει στο σημείο όπου σηκώνεται το έδαφος και στέκεται πάνω σε αυτό. «Η Γη αναπνέει βαθιά», σχολίασε ο Νιούτζεντ Μαλόουν.

Ήταν «σαν λούνα παρκ σε πανηγύρι» δήλωσε στο Sky News και συμπλήρωσε πως ο σκύλος του ξετρελάθηκε με αυτό το φαινόμενο. «Ήταν κάποιου είδους ανωμαλία στο δάσος, γιατί πίσω μας και στο πλάι όλα ήταν σχετικά ήρεμα», είπε αναφερόμενος στο σημείο ότι στο δάσος επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι.

«Περπατούσαμε στη διαδρομή που έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές, όταν άρχισε να φυσάει περισσότερο», συμπλήρωσε και σημείωσε πως αυτό που είδε ήταν «περισσότερο παράξενο παρά τρομακτικό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ