Σεξομολογήσεις #637: «Θέλω τον ή εν απλώς εγωισμός;»

«Γιατί με γράφει στα μηνύματα αφού όποτε εννά με δει εν ξεκολλά τα μάθκια του που πάνω μου; Αξίζει να ξαναστείλω ενώ με άφησε δύο φορές στο διαβάστηκε; Και αν στείλω, τι να πω; Λαλείς να ήβρεν άλλη;», είναι τα υπόλοιπα ερωτήματα που ταλανίζουν την αναγνώστρια.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα Tipster μου,

Η αλήθκεια έχω τους ενδοιασμούς που σου στέλνω, αλλά αφού επήρα απόφαση να το γράψω, είπα να το στείλω τζαι κανεί. Τα πράγματα έχουν ως εξής: πριν από περίπου έναν χρόνο είδα για πρώτη φορά τον Χ. στον χώρο που εργάζομαι. Δεν είναι συνάδελφος, απλώς τυχαίνει τουλάχιστον να περνά από το μέρος που δουλεύω για δικές του δουλειές. Την πρώτη φορά που τον είδα έκαμέν μου αρκετή εντύπωση και εκατάλαβα ότι και σε εκείνον δεν είχα περάσει απαρατήρητη, όπως ο ίδιος μού εξομολογήθηκε λίον καιρό μετά.

Γενικά κάθε φορά που με επετύχαινε, αππώνετουν και εκάμνεν αισθητή την παρουσία του στον χώρο. Η αλήθεια όμως, κι εγώ πολλές φορές απορροφημένη από τα δικά μου, δεν του έδινα σημασία. Ώσπου και επέτυχά τον στο Tinder. Να σημειωθεί ότι και οι δύο είμαστε στην ίδια ηλικία, 23 χρονών και ακόμη μένουμε με τους γονείς μας.

Αφού εξεκινήσαμε να μιλούμε που εκεί, μετά ανταλλάξαμε και instagram και που την ίδια νύχτα εμιλούσαμεν για διαφορά. Ο ίδιος εν ενδιαφέρετουν για σχέση, αλλά εν θα τον επείραζεν κάτι πιο χαλαρό, τύπου «Friends with Benefits». Βέβαια είχε συμφωνήσει πως όσο καιρό θα παίζει αυτό μεταξύ μας, δεν θα πηγαίνουμε και με άλλα άτομα, κυρίως για λόγους υγιεινής. Anyway! Παρότι τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε, εν τέλει δεν έτυχε ποτέ να βρεθούμε, διότι ήθελε να έρχεται σπίτι μου ώρες που δεν θα έχει κανέναν στο σπίτι, κι εγώ ένιωθα περίεργα γιατί όπως σας είπα και πριν, εν μεινίσκω μόνη μου. Και όταν του ελάλουν να βρεθούμε σε ουδέτερο χώρο, όπως οι παραπάνω της ηλικίας μας, εν ήθελε. Επίσης, για να είμαι ειλικρινής, ένας άλλος λόγος που απέφευγα να βρεθούμε ήταν και η ανασφάλεια που έχω με το σώμα μου. Οι τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος από άλλες σχέσεις, δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί. Γενικά το θέμα με το σώμα μου, κρατά με πολλά πίσω.

Στο μεταξύ ο Χ. από την αρχή μού είχε ξεκαθαρίσει πως ένναιν ο τύπος που θέλει να πηαίννει σε καφετέριες και να κάθεται με τις ώρες, οπότε δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να το πάμε πιο αργά, να τον γνωρίσω πρώτα λλίον τζαι ύστερα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Τζαι τούτον έκαμεν τα πράματα ακόμα πιο δύσκολα. Όπως και να έχει, ενώ αρχικά για αρκετό καιρό έστελνε μηνύματα μετά επαραίτησε (λογικό εν και να με παρακαλά)!

Απλά ενώ πλέον εγώ έτυχεν να τον γυρεύκω, εκείνος ή που θα μου απαντήσει μονολεκτικά ή που θα με αφήσει στο «διαβάστηκε». Και ενώ που μηνύματα γράφει με, όποτε εν να έρτει που τη δουλειά, μεινίσκει και βλέπει με, κάτι που επαρατηρήσαν και κάποιες από τις συναδέλφισσές μου ευτυχώς, γιατί ήταν να νομίζω ότι έχω παραισθήσεις. Μάλιστα, πριν 2 βδομάδες έτυχε μια κοπέλα που δουλεύουμε μαζί και ξέρει ότι έχω επαφές μαζί της, να την πιάσει αγκαλιά μπροστά μου και να γυρίσει να δει αν τον βλέπω! Λες και είμαστε στο σχολείο ακόμα. Βέβαια, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, εν ανώριμο κοπελλούιν, οπότε εν πρέπει να μου κάμνουν εντύπωση τούτες οι συμπεριφορές.

Σόρι για το κατεβατό απλώς εν για να καταλάβεις την κατάσταση. Οι ερωτήσεις/απορίες εν οι εξής: όντως θέλω τον ή επειδή τώρα γράφει με βάστα με ο εγωισμός μου και θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας; Γιατί με γράφει στα μηνύματα αφού όποτε εν να με δει εν ξεκολλά τα μάθκια του που πάνω μου; Αξίζει να ξανά στείλω ενώ με άφησε δύο φορές στο διαβάστηκε; Και αν στείλω τι να πω; Λαλείς να ήβρεν άλλη; Ξέρω το πρόβλημό μου ένναιν τόσο σοβαρό μοιάζει με «τραβάτε με κι ας κλαίω» η φάση απλά at the moment εν ένα θέμα!

Thank you for your time.

Α.



Φίλη μου Α. θα ξεκινήσω από το τέλος, διευκρινίζοντας πως για τον κάθε έναν από εμάς, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ή μας απασχολεί είναι σημαντικό και σοβαρό. Οπότε δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις σε αυτά και δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι. Στο προκείμενο τώρα. Η όλη φάση, όπως πολύ γλαφυρά περιέγραψες πιο πάνω, αποτελεί μια συνήθη κατάσταση της σημερινής εποχής. Να μας αφήνουν δηλαδή στο «διαβάστηκε». Είτε πρόκειται για έρωτες, για σεξ, για φιλίες, για ανθρώπους γενικά. Το θέμα είναι εμείς πως αντιμετωπίζουμε όλους αυτούς που μας το παίζουν δύσκολοι, αδιάφοροι κ.ο.κ. Δεν θα αναλύσω ένα προς ένα τα γεγονότα, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε, θα σου πω όμως πως όταν μια ερωτική/φιλική σχέση μάς γεμίζει με αμφιβολίες, μάς δυσκολεύει και μάς προκαλεί ανασφάλειες και άγχος, τότε μάλλον αυτή η σχέση δεν μας κάνει. Ειδικά όταν υπάρχει ερωτική διάθεση, είτε πρόκειται για καθαρή σωματική έλξη, μόνο σεξ δηλαδή, είτε πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, η όλη διαδικασία πρέπει να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κάνει να νιώθουμε καλά, χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε. Όταν, για να κερδίσουμε κάτι, πρέπει να παίξουμε παιχνίδια, να το υπεραναλύσουμε και να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι που ο άλλος θέλει να γίνουμε για να τον κερδίσουμε, τότε σάστα τζιαι εγύρασιν. Οπότε ξεκόλλα από τον τύπο και κόλλα σε εσένα. Αν αγαπήσεις και αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, δεν θα επιτρέπεις σε κανένα τυπά να σου κάνει τον ωραίο και να σου επιβάλλει τα δικά του θέλω. Αν θέλει να το παίζει γόης για να σου δείξει τάχα τι έχασες, τότε παίξε το τζαι εσύ cool τζαι δώστου την ευχή σου για κάθε καλό στα επόμενά του βήματα. Και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημά σου, δεν είναι ο εγωισμός που σε κάνει να τον αναζητάς, το ακριβώς αντίθετο είναι, οι ανασφάλειές σου που δεν σε αφήνουν να δεις πως αυτός ο τύπος δεν είναι για εσένα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ