Θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα;

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τις εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ οι φαν του συγκροτήματος άρχισαν να ανησυχούν.

Article featured image
Article featured image


Πέραν των συλλόγων και των ομοσπονδιών, που χρησιμοποιούσαν το ΟΑΚΑ, και για τους οποίους ανακοινώθηκαν σχετικά μέτρα χθες, καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει για τις επικείμενες συναυλίες, όπως οι πολυαναμενόμενες των Coldplay το επόμενο καλοκαίρι.

H απόφαση για επ΄αόριστον κλείσιμο συγκεκριμένων εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα σήμανε «συναγερμό» στους φίλους των Coldplay καθώς με τα νέα δεδομένα οι δύο συναυλίες τους που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2024 βρίσκονται στον «αέρα».

Οι ανακοινώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος με τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την διεξαγωγή των δύο συναυλιών στο προγραμματισμένο σημείο τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σημειώνεται πως οι συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ και είναι ήδη sold out. Εντούτοις μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις αναμένονται αλλαγές. To θέμα είναι τι είδους αλλαγές μπορεί να είναι αυτές. Να μετακινηθούν οι συναυλίες σε άλλο χώρο θεωρείται απίθανο, ενώ μετάθεσή τους σε άλλο χρονικό διάστημα δεν συζητείται καν αφού πρόκειται για μέρος μίας ευρύτερης περιοδείας του συγκροτήματος σε πολλές χώρες. Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί του χρόνου το καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.


Συναυλίες Coldplay στην Αθήνα: Αναστάτωση στα social media

Ήδη στα social media επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Δεν λείπουν μάλιστα και περιπτώσεις κατόχων εισιτηρίων που επιχειρούν να πουλήσουν άρον άρον τα εισιτήρια, τα οποία είχαν σπεύσει να αγοράσουν.

Η διοργανώτρια εταιρεία μουσικών παραγωγών δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αιτήματα για διευκρινίσεις. Μιλάμε για χιλιάδες εισιτήρια που έχουν προπωληθεί, συνεπώς το ζήτημα πέραν από λειτουργικό καθίσταται πλέον και αμιγώς οικονομικής φύσεως αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή.

Στο πρόγραμμα της σχετικής περιοδείας του συγκροτήματος πάντως «Music of the SPHERES» αναφέρονται ακόμα οι δύο εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ.

coldplay-oaka-2_city.png
Εικόνα: Coldplay
ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ