Αγοράκι κάλεσε την αστυνομία για τον πιο απίθανο λόγο

Τα πλάνα από την κάμερα που έφερε στη στολή του ένας άλλος ένστολος.

Article featured image
Article featured image

Ένα αγοράκι στη Φλόριντα των ΗΠΑ κάλεσε το 911 (σ.σ. το αντίστοιχο 100 της δικής μας Αμεσης Δράσης), χωρίς να υπάρχει κάποιο πραγματικά επείγον περισταστικό. Αυτό που ήθελε το μικρό αγόρι ήταν μια αγκαλιά από έναν αστυνομικό κι εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίημά του.

Τα πλάνα από την κάμερα που έφερε στη στολή του ένας άλλος ένστολος, καθώς και το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού, δείχνουν την γλυκιά σκηνή όπως εκτυλίχθηκε.

«Δεχθήκαμε μια κλήση», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στο βίντεο.

«Μπορούμε να μιλήσουμε στον γιο μου», λέει η μητέρα. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρει καν τι είναι το 911». Ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής τότε έρχεται στην πόρτα και όταν τον ρωτούν αν κάλεσε την αστυνομία ομολογεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Λοιπόν, ήθελα να τον αγκαλιάσω».

Αφού αγκάλιασε το αγόρι, ο αστυνομικός του εξήγησε ότι το 911 είναι για όσους έχουν πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια. «Είναι πολύ σημαντικό», λέει στο αγόρι. «Πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν καλείς αυτόν τον αριθμό, εντάξει;» Το αγόρι ζήτησε συγγνώμη και ο ένστολος του είπε να μην ανησυχεί.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ