Αράχνη γέννησε αυγά μέσα στο δάχτυλο άνδρα και μάλιστα το ένα εκκολάφτηκε

Το μωρό αράχνη είχε κολλήσει κάτω από το δέρμα του.

Article featured image
Article featured image

Πρωτοφανή περιπέτεια έζησε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια των διακοπών του, όταν μια αράχνη γέννησε τα αυγά της στο δάχτυλο του ποδιού του.

Ο Κόλιν Μπλέικ και η σύζυγός του έκαναν κρουαζιέρα για την 35η επέτειο του γάμου τους. Κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονταν στη Μασσαλία, το δάχτυλο του ποδιού του άνδρα πρήστηκε και έγινε μοβ.

Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε τον γιατρό του πλοίου, ο οποίος του είπε πως τον είχε δαγκώσει μια περουβιανή «αράχνη λύκος», η οποία μάλιστα είχε γεννήσει αυγά μέσα στο δάχτυλό του. Μάλιστα, παρά τη θεραπεία που έκανε για την αφαίρεση των αυγών, ένα εκκολάφτηκε. Οι «αράχνες-λύκοι», οι οποίες δεν είναι δηλητηριώδεις, εντοπίζονται συχνά στο γαλλικό λιμάνι μεταφερόμενες από άλλα μέρη μέσα σε φορτηγά πλοία.

araxni-gennise-sto-daxtilo-andra-2_city.png
Ο Κόλιν ΜπλέικΟ Κόλιν Μπλέικ, ο οποίος ζει στο Κάρμλινγκτον του Νορθούμπερλαντ, δήλωσε στο BBC Radio Scotland: «Η σύζυγός μου σκέφτηκε ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι είχα καινούργια σανδάλια και αυτά προκαλούσαν τριβή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου και αυτό ήταν που το έκανε να κοκκινίσει». Ο γιατρός του πλοίου προχώρησε σε μια μικροεπέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού του Μπλέικ, με αποτέλεσμα να βγουν τα αυγά της αράχνης.

Μετά τις διακοπές, ο άνδρας επισκέφθηκε νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι γιατροί τού συνταγογράφησαν αντιβιοτικά, αλλά τέσσερις εβδομάδες αργότερα, παρατήρησε κάτι άλλο ασυνήθιστο στο δάχτυλο του ποδιού του. Επισκέφθηκε και πάλι τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ένα από τα αυγά είχε εκκολαφτεί και μια μικρή αράχνη είχε κολλήσει κάτω από το δέρμα του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ