Με χειμερινές θερμοκρασίες συνεχίζει η εβδομάδα αλλά χωρίς βροχές

Ο ουρανός θα παραμείνει κυρίως καθαρός και ηλιόλουστος, με μερικές εξαιρέσεις.

Article featured image
Article featured image


Ασθενής υψηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή μας.

Σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, για να καταστεί κατά το δεύτερο μισό της ημέρας μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Σήμερα το βράδυ
, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο Πέμπτη
, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και υψηλές νεφώσεις ενώ το μεσημέρι/απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σε βορειοανατολικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Πέμπτη το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή
, ο καιρός θα είναι αρχικά ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι/απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό, οι οποίες θα είναι αυξημένες στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοανατολικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ ενώ το απόγευμα, οι άνεμοι θα στραφούν στα δυτικά σε νοτιοδυτικούς έως βορειοδυτικούς της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.


Πηγή: Kitasweather

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ