Το γουργούρισμα της Μπέλα είναι τόσο δυνατό που μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες

Η αξιολάτρευτη οικόσιτη γάτα από τη Βρετανία γουργουρίζει τόσο δυνατά που οι κηδεμόνες της πρέπει να δυναμώνουν την τηλεόραση.

Article featured image
Article featured image


Μια αξιολάτρευτη γάτα 14 ετών μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για τον πιο απίθανο λόγο και όχι λόγω της ηλικίας της.

Το αιλουροειδές από τη Βρετανία, που ακούσει στο όνομα Bella, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για το πιο δυνατό γουργούρισμα οικόσιτης γάτας!

Η θορυβώδης γατούλα, που ζει στο Χάντινγκντον του Κέμπριτζσαϊρ, κέρδισε το ρεκόρ με ένα γουργούρισμα έντασης 54,59 ντεσιμπέλ, μια ένταση παρόμοια με ένα βραστήρα που βράζει. Τα γουργουρητά της Bella συχνά «πνίγουν» τον ήχο της τηλεόρασης, είπε η ιδιοκτήτρια της γάτας Nicole Spink στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες.

bella-dinatotero-gourgourisma-2_city.pngΗ Nicole Spink, δήλωσε περήφανα: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που η Bella έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ. Είναι μέλος της οικογένειάς μας πολλά χρόνια, την αγαπάμε και είμαστε πολύ περήφανοι για το επίτευγμά της».

Ο κριτής του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες που επέβλεπε την προσπάθεια της γάτας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που καταρρίπτεται ένα παγκόσμιο ρεκόρ από κάτι νέο, αποτελεί πάντα μια συναρπαστική εμπειρία, οπότε περιμέναμε να δούμε αν θα τα καταφέρει».

bella-dinatotero-gourgourisma-3_city.png«Είναι μια πεισματάρα μικρή ηλικιωμένη κυρία και κάνει ό,τι θέλει», είπε η ιδιοκτήτρια, προσθέτοντας ότι «είναι ο κόσμος της βασίλισσας Μπέλα». Ωστόσο, όταν η γάτα έφαγε την αγαπημένη της τροφή και έκατσε στο μαξιλάρι της, άρχισε να γουργουρίζει δυνατά.

Η Spink δήλωσε ακόμη: «Πάντα γνωρίζαμε ότι η Bella είχε πολύ δυνατό γουργούρισμα. Πρέπει να δυναμώνουμε την ένταση για να ακούσουμε την τηλεόραση όταν γουργουρίζει. Όταν είδαμε ότι υπήρχε ρεκόρ για το πιο δυνατό γουργούρισμα στον κόσμο, ξέραμε ότι έπρεπε να προωθήσουμε την Bella και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάναμε».Αν και η Bella κατέχει το ρεκόρ για το πιο δυνατό γουργούρισμα από μια οικόσιτη γάτα που βρίσκεται εν ζωή, το πιο δυνατό γουργούρισμα που έγινε ποτέ εξακολουθούν να το κατέχουν δύο γάτες με τα ονόματα Merlin και Smokey με 67,8 ντεσιμπέλ, που ωστόσο πέθαναν λίγο αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ