Το «Mean Girls» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και «έπαθε» Gen Z

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του reboot της ταινίας και παρόλο που θα είναι μιούζικαλ δεν του (πολυ)φαίνεται.

Article featured image
Article featured image


Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το «Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια)», το οποίο πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για ένα reboot της γνωστής ταινίας του 2004 με νέα πρόσωπα και ένα μιούζικαλ στιλ.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Samantha Jayne και Arturo Perez Jr, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Nell Benjamin και Tina Fey. Κεντρικά πρόσωπα της ταινίας είναι οι John Hamm, Angourie Rice, Ashley Park, Avantika, Reneé Rapp και Jenna Fischer.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Paramount Pictures με την περιγραφή να λέει τα εξής:

Από το κωμικό μυαλό της Tina Fey έρχεται μια νέα ανατροπή στο μοντέρνο MEAN GIRLS. Η νέα μαθήτρια Cady Heron (Angourie Rice) καλωσορίζεται στην κορυφή της κοινωνικής τροφικής αλυσίδας από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών που ονομάζεται «The Plastics», με αρχηγό την Regina George (Reneé Rapp) και τα τσιράκια της Gretchen (Bebe Wood) και Karen (Avantika).

Ωστόσο, όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, Aaron Samuels (Christopher Briney), βρίσκει τον εαυτό της θήραμα στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Candy ετοιμάζεται να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό του γκρουπ με τη βοήθεια των φίλων της Janis (Auli'i Cravalho) και Damian (Jaquel Spivey), πρέπει να μάθει πώς να μένει πιστή στον εαυτό της ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες: το λύκειο.

Το Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια) θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου του 2024.


Δείτε το τρέιλερ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ