Πώς μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο;

Η φρικιαστική ιστορία που βίωσε ένα σκυλί και η δυστυχής κατάληξη.

Article featured image
Article featured image

Σοκ προκαλεί στην Αράχωβα η αδιανόητη κτηνωδία με θύμα έναν σκύλο, ο οποίος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να χάσει τη ζωή του μετά το φριχτό βασανιστήριο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μίλησε στο newsit.gr για τα τις συγκλονιστικές εικόνες που αντίκρισε όταν είδε τον αγαπημένο του σκύλο.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές περιγραφές που ενδεχομένως να ενοχλήσουν.


«Ο σκύλος γύρισε στο σπίτι ημιλιπόθυμος. Κατάλαβα πως είχε συμβεί κάτι κακό», λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του σκύλου που πέθανε μετά τον αποτρόπαιο βιασμό του στην Αράχωβα.

Οι λεπτομέρειες της σοκαριστικής σεξουαλικής κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα και οι φωτογραφίες του νεκρού ζώου προκαλούν ανατριχίλα, αποτροπιασμό και οργή.

skilosviasmos.png



Ήταν τόσο ακραία βασανισμένος που δεν άντεξε τελικά και έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αφότου ο ιδιοκτήτης του τον πήγε εσπευσμένα στον κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο newsit.gr δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα πως κάποιος βασάνισε με τόσο ειδεχθή τρόπο και βίασε τον σκύλο του.

«Ο σκύλος έκανε βόλτες στην περιοχή. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, ήταν η μασκότ του χωριού. Τον είδα να γυρνάει στο σπίτι και έπαθα σοκ! Κατάλαβα πως κάποιος του έχει κάνει κακό. Το στόμα του ήταν πρησμένο, γιατί λογικά του το είχαν δέσει. Ήταν χτυπημένο στο σώμα του. Είδα και τα αίματα που έτρεχαν και κατάλαβα πως είναι κακοποιημένος σεξουαλικά».


«Χτυπήματα και αιμορραγία»


Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκύλου περιγράφει τη στιγμή που τον μετέφερε σε ημιθανή κατάσταση στην κτηνίατρο.

«Ο σκύλος μου είχε χτυπήματα και αιμορραγία. Η κτηνίατρος μου είπε πως έχει κοψίματα και τραύματα στην περιοχή του πρωκτού. Κάποιος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Ενημέρωσα την αστυνομία και έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Βρέθηκαν τρίχες και θα γίνει και τεστ DNA».

arx.png



Ο σκύλος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην ιατρική βοήθεια λόγω των βαρύτατων τραυμάτων και άφησε την τελευταία του πνοή στο κτηνιατρείο.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου μιλώντας στο Newsit ανέφερε πως είναι μια απίστευτη περίπτωση ακραίας κακοποίησης. «Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, δεν μπορούμε να πιστέψουμε μέχρι πού φτάνει το αρρωστημένο ανθρώπινο μυαλό. Ζητάμε από τις αρχές να εντοπίσουν άμεσα αυτόν ή αυτούς που το έκαναν. Είναι δημόσιος κίνδυνος κάποιος που έχει κάνει κάτι τέτοιο».

Με πληροφορίες από newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ