Το Stasikratous Christmas Market φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας

Στην καρδιά της πόλης!

Article featured image
Article featured image

H Στασικράτους, ο δρόμος που πάντα λάμπει, προετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς, το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET υπό την αιγίδα Ομάδας Καταστηματαρχών Στασικράτους και Παράδρομων! Το γιορτινό αυτό event θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, με μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια (αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται).

STASIKRATOUS XMAS MARKET PROGRAM.jpg

STASIKRATOUS XMAS MARKET HIGHLIGHTS.jpgΚατά μήκος της οδού Στασικράτους αλλά και στις παρόδους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία εκδηλώσεων. Στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο Pralina Experience, θα στηθεί ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο χωριό, με γαστρονομικές απολαύσεις, γλυκούς πειρασμούς αλλά και ποτό καθώς και μια αγορά με χειροποίητα προϊόντα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Στην οδό Κουμανούδη, θα στηθεί ένας συναυλιακός χώρος, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να πλαισιώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα παιδιά θα απολαμβάνουν δραστηριότητες ενώ χορωδίες, μπάντες και σχολές χορού θα κρατήσουν συντροφιά στους επισκέπτες.

Εκπλήξεις, δώρα και happenings θα περιμένουν τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET. Με παρόντα βέβαια τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά-βοηθούς του! Η Στασικράτους σάς περιμένει να χορέψετε με ζωντανή μουσική, να απολαύσετε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων θα είναι δωρεάν, με προαιρετικές εισφορές για το Ίδρυμα ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα γίνεται συλλογή ζεστών ρούχων και καινούριων παιχνιδιών για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδος Λευκωσίας.

STASIKRATOUS XMAS MARKET INSTAGRAM POST 1080X1080.jpgΤο STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Μέγας Χορηγός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Χρυσοί Χορηγοί: REMEDICA, NESPRESSO, BEAUTY LINE

Χορηγοί: CYFIELD, TRUST, PRALINA EXPERIENCE, JOLTIE, JO MALONE LONDON

Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, Χαραλαμπίδης-Κρίστης, PETROLINA, A.P Scaffolding Solutions, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Διοργανώνει: PUBLICIST

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον πιο λαμπερό δρόμο της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ