Τα υπέροχα κοσμήματα της Άννας, φτιαγμένα (πάντα) με Agapε

Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Κύπριας σχεδιάστριας, Άννας Κουμούσιη, είναι γεμάτη χρώμα, χρυσό, ζεστασιά και σίγουρα λάμψη.

Article featured image
Article featured image

Στον δημιουργικό κόσμο της Άννας Κουμούσιη κάθε σχέδιο έχει τη δική του ιστορία και το καθένα αντανακλά και πηγάζει από διαφορετικά συναισθήματα και προσλαμβάνουσες. Αυτό είναι το concept πίσω από το brand «annakoumoushi» και αυτό επιδιώκει και η ίδια η σχεδιάστρια μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες της.

Σκουλαρίκια που αφηγούνται διακριτικά ιστορίες, κολιέ που λειτουργούν ως statement, βραχιόλια που περιέχουν ιστορίες, τσάντες που «σε ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη»...

Η νέα συλλογή κοσμημάτων της για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023/24 με τίτλο «Agapε» είναι γεμάτη χρώμα, χρυσό, ζεστασιά και σίγουρα λάμψη. Το παιχνίδισμα με τα suede υφάσματα -σήμα κατατεθέν τής σχεδιάστριας- δεν λείπει, αλλά η Άννα έχει φτιάξει και καινούργια σχέδια με χρυσά στυλάτα μενταγιόν που εύκολα συνδυάζονται μαζί.

Post4.PNG

Post6.PNG

Post1.PNG

Post3.PNG

Post12.PNG


Photography & Artwork: Andreas Agapiou

Δείτε όλη τη συλλογή στο annakoumoushi.com και αποκτήστε το αγαπημένο σας κόσμημα από την Άννα με ένα μήνυμα.



Αν θέλετε, επίσης, να δείτε από κοντά τα κοσμήματα της Άννας, θα τη βρείτε στις 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, στο CΟΝbakess στη Λευκωσία (τηλ.: 22-255285).

POP UP SHOP EVENT 2023.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ