Η ηρωική στιγμή που 20 μαθητές σήκωσαν αυτοκίνητο για να σώσουν μητέρα με τα παιδιά της

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβασή τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Article featured image
Article featured image


Σωτήρια αποδείχθηκε για μια μητέρα και τα δύο παιδιά της ηλικίας 2 και 3 ετών στις ΗΠΑ η παρέμβαση περίπου 20 μαθητών όταν οι τρεις τους εγκλωβίστηκαν κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου που τους παρέσυρε έξω από σχολείο.

Η Μπρίτζετ Πόνσον έφευγε με τον 2χρονο Άρτσερ και την 3χρονη Μπράιτλι το απόγευμα της Τρίτης από το σχολείο στη Γιούτα στο οποίο εργαζόταν, όταν ένας οδηγός που έκανε όπισθεν και υποστήριξε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος δεν τους αντιλήφθηκε και τους παρέσυρε.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας μια ομάδα περίπου 20 μαθητών έτρεξε προς βοήθεια της μητέρας και των δύο παιδιών.


Δείτε το βίντεο«Άκουσα φασαρία και κάποιον να λέει "έλα να βοηθήσεις" οπότε έτρεξα. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί και ξεκινήσαμε να σηκώνουμε στα χέρια το αυτοκίνητο», περιέγραψε ένας από τους μαθητές που βοήθησαν στη διάσωση.

«Κοίταξα κάτω από το αυτοκίνητο και είδα το ένα από τα παιδιά. Η μητέρα του φώναζε "βοήθεια, βοήθεια". Αρχικά σοκαρίστηκα αλλά μετά σκέφτηκα τη μητέρα μου και τι θα έκανε κάποιος άλλος να την βοηθήσει», δήλωσε άλλος μαθητής.

Όταν τα παιδιά σήκωσαν το αυτοκίνητο, ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέσυρε τη μητέρα και τα παιδιά. Η 3χρονη κατάφερε τελικά να συρθεί μόνη της ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα ο αεροπόρος έσωσε το 2χρονο αγόρι που ήταν ακόμα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Τα δύο παιδιά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά σε αντίθεση με τη μητέρα τους η οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη αρκετά τραύματα στην προσπάθεια να προστατεύσει τον γιο της που είχε στην αγκαλιά της.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ