Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl με έναν απρόσμενο «guest star»

Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο εξέπληξε τους θαυμαστές της καθώς τραγουδούσε ένα αγαπημένο τραγούδι.

Article featured image
Article featured image


Εντυπωσιακό, όπως πάντα, ήταν το σόου της Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl της Κυριακής (12/2). Και ενώ αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, η σταρ της ποπ επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Την περασμένη εβδομάδα, την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη αν θα υπήρχαν εκπλήξεις κατά την παράστασή της στο «State Farm Stadium» της Αριζόνα. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον», απάντησε η τραγουδίστρια.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Ένα guest spot από τον Jay-Z, τον Drake ή τον Eminem φαινόταν πιθανό καθώς είναι παράδοση τα ντουέτα-έκπληξη στο ημίχρονο.

Αλλά η Ριάνα δεν αναφερόταν σε κανέναν από αυτούς, καθώς η ίδια εννοούσε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η τραγουδίστρια δεν παρουσίασε κανένα νέο τραγούδι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αλλά... η φουσκωμένη κοιλίτσα της που υποδήλωνε την εγκυμοσύνη της, κόντεψε να κάνει το διαδίκτυο... να καταρρεύσει.

Μάλιστα, καθώς τραγουδούσε το «Diamonds» αγκάλιασε την κοιλιά της και εκεί ήταν που άρχισαν οι υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη να κορυφώνονται.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ επιβεβαίωσαν ότι είναι έγκυος λίγο μετά την εμφάνισή της. Φορώντας μια ολοκόκκινη ειδικά προσαρμοσμένη φόρμα της Loewe, η «RiRi» εμφανίστηκε σε μια από τις πολλές πλωτές πλατφόρμες πάνω από το πλήθος, καθώς ένα σμήνος χορευτών, όλοι ντυμένοι στα λευκά, λικνίζονταν από κάτω.



Το πλήθος ζητωκραύγαζε καθώς η τραγουδίστρια ξεκίνησε κατευθείαν με το «B*tch Better Have My Money», τραγούδι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι δεν πληρώνεται για την εμφάνισή της στο Super Bowl. Καθώς η 34χρονη θάμπωνε το κοινό από ψηλά, οι χορευτές της από κάτω παρουσίαζαν μια εκπληκτική χορογραφία που διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail είναι σύνηθες για τους σταρ της ποπ συνήθως μουσικής, να εμφανίζονται στο Super Bowl δωρεάν λόγω του γεγονότος ότι εμφανίζονται στο μεγαλύτερο κοινό της καριέρας τους, το οποίο θα επηρεάσει τις πωλήσεις τους σε μεγάλο βαθμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το 2017, μετά τη συναυλία της, η Lady Gaga είδε τις πωλήσεις των άλμπουμ και των single της να εκτοξεύονται κατά 1.000%.

Στο μεταξύ, η JLo απέκτησε 2,3 εκατομμύρια νέους ακολούθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά την εμφάνισή της με τη Shakira το 2020.

Το 2022, ο Dr. Dre είδε τις πωλήσεις του άλμπουμ του να αυξάνονται κατά 183%.

Η Ριάνα είπε πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, γεμίζοντας το σετ της με μερικά από τα πιο χορευτικά της κομμάτια όπως το «Only Girl (In The World)» και το «Where Have You Been». Ήταν ένα σόου όλο θέαμα με πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται πάνω από το στάδιο.


Με πληροφορίες από cnn.gr, protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ