Η Trinity θα δημοπρατηθεί τον ερχόμενο μήνα και η τιμή της φαίνεται πως θα είναι απρόβλεπτη

Η κατάλληλη ευκαιρία για όσους έχουν επιπλέον χώρο και δεν ήξεραν τι να τον κάνουν…

Article featured image
Article featured image


Ο σκελετός ενός Τυραννόσαυρου Ρεξ, ενός είδους δεινόσαυρων που έζησε πριν από 67 εκατομμύρια χρόνια, θα δημοπρατηθεί στις 18 Απριλίου στην Ελβετία, στην πρώτη τέτοια πώληση στην Ευρώπη, ανακοίνωσε χθες ο οίκος δημοπρασιών Koller.

Με όνομα «Trinity» και ύψος σχεδόν 3,9 μέτρα και μήκος 11,6 μέτρα, η αξία για αυτό το συμπληρωμένο δείγμα εκτιμάται μεταξύ 6,11 και 8,15 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον κατάλογο του οίκου που εδρεύει στη Ζυρίχη.

«Αυτή είναι μια πολύ χαμηλή εκτίμηση», επισήμανε ο ειδικός στη φυσική ιστορία του οίκου Koller, Κρίστιαν Λινκ, καθώς καταγράφεται μεγάλος ενθουσιασμός από αγοραστές.

Ο Trinity «είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς σωζόμενους σκελετούς T-rex, ένα καλοδιατηρημένο και έξοχα αποκατεστημένο απολίθωμα», σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών.

Αυτή θα είναι «η τρίτη φορά στον κόσμο και η πρώτη φορά στην Ευρώπη» που ένας σκελετός Τυραννόσαυρου Ρεξ (γνωστότερος εν συντομία ως T-rex) θα δημοπρατηθεί, σύμφωνα με τον οίκο Koller, σημειώνοντας τη σπάνια ποιότητα του σκελετού T-rex.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ