Ο Κύπριος χορευτής που έσπασε ρεκόρ Γκίνες το έκανε χωρίς κάποια προετοιμασία

Μετά την παραλαβή του βραβείου Γκίνες, παρέλαβε και βραβείο από τον Δήμο Λάρνακας.

Article featured image
Article featured image


Τον χορευτή Ντίνο Κκαντή βράβευσε ο Δήμος Λάρνακας για την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες αφού έβαλε πάνω από 250 ποτήρια στο κεφάλι του στον κυπριακό χορό των ποτηριών.Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας βράβευσε την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, τον χορευτή Ντίνο Κκαντή για τις επιτυχίες του και για την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες, βάζοντας 270 ποτήρια στο κεφάλι του στο πλαίσιο του κυπριακού χορού των ποτηριών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που ίσχυε μέχρι τη δεδομένη στιγμή».Σε δηλώσεις του ο κ. Βύρας είπε ότι «οι επιτυχίες του κ. Κκαντή, όπως και άλλων χορευτών της Λάρνακας, εμπλουτίζουν το πολιτιστικό μας κεφάλαιο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τη συμβολή τους στα δρώμενα της πόλης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Κύπρου».

Ο Ανδρέας Βύρας «αφού συνεχάρη τον Ντίνο Κκαντή, του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας».Μιλώντας νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στο «Μεσημέρι και Κάτι», ο Ντίνος Κκαντή ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια προπόνηση για να προετοιμαστεί πριν σπάσει το ρεκόρ.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του μάλιστα πραγματοποίησε και μια επίδειξη του ταλέντου του, που τού χάρισε το πολυπόθητο βραβείο Γκίνες. Τοποθέτησε συνολικά 100 ποτήρια στο κεφάλι του, σημειώνοντας μάλιστα πως «είναι λίγα».


Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ