Οδηγός λεωφορείου έπραξε το αυτονόητο και μας θύμισε τι σημαίνει ανθρωπιά

Το βίντεο έγινε viral και γέμισε από σχόλια χρηστών που τον αποθεώνουν.

Article featured image
Article featured image


Ένας οδηγός λεωφορείου στην Ελλάδα έπραξε το αυτονόητο, αλλά η πράξη του αποτελεί τόσο σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε εντύπωση και επευφημίες στα ΜΚΔ.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες στο TikTok, φαίνεται ο οδηγός του λεωφορείου «446» στη Θεσσαλονίκη να κατεβαίνει από τη θέση του, καθώς το όχημα ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία και να κατεβάζει την ειδική ράμπα για τα ΑμεΑ, προκειμένου να επιβιβαστεί ο Βαγγέλης, ένα άτομο που μετακινείται με τροχοκάθισμα.

«Ο οδηγός του 446 στην αφετηρία του Αμαρουσίου επιβιβάζει όπως είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί, τον ανάπηρο Βαγγέλη… Μην είσαι τόσο σκ@τοψυχο καθ@κι και δεν κατεβάζεις τη ράμπα, αφήνοντάς τους σε γολγοθά μετακίνησης…», έγραψε ο χρήστης του TikTok που ανέβασε το βίντεο.



Το βίντεο έγινε viral και γέμισε από σχόλια χρηστών που αποθεώνουν τον οδηγό. «Μπράβο, τα σέβη μας στον οδηγό», γράφει ένας χρήστης. «Συγχαρητήρια! Μπράβο για κάτι που κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο!!!Δεν είναι όμως!», αναφέρει ένας άλλος. «Να λέμε ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ στα ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ!!!», επισήμανε ένας τρίτος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ