«Τα λόγια είναι πλέον περιττά»

Οι μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα απόγνωσης και συμπαράστασης για το έγκλημα των Τεμπών διασκευάζοντας «Το Φιλαράκι» της Σοφίας Βόσσου.

Article featured image
Article featured image


Μια συγκινητική έμπνευση έκαναν πράξη μαθητές της Θεσσαλονίκης και διασκεύασαν το γνωστό τραγούδι «Το φιλαράκι» με αφορμή το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Έφτασα μαμά» και το τραγουδούν οι ίδιοι μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών.

Με πρωτοβουλία των παιδιών και υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Ειρήνης Χωλίδου και της υπεύθυνης εκπαιδευτικών δράσεων Ιωάννας Κόντου-Φουντά στο τραγούδι «Το φιλαράκι» της Σοφία Βόσσου άλλαξαν οι στίχοι, διατηρήθηκε η μουσική, προκειμένου τα παιδιά να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων.

«Δεν τη βρίσκω την άκρη πουθενά και πες μου τι να κάνω από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα, που ήταν στο τρένο πάνω και μπορώ να στέλνω “Έφτασα μαμά”», τραγουδούν οι μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ