Η Bambi έβγαλε 17 χιλ. λίρες ανεβάζοντας «μη σέξι» βίντεο στο OnlyFans

«Μια φορά πληρώθηκα 100 λίρες για να περπατήσω ξυπόλητη πάνω σε φέτες ψωμί - είπε ότι του άρεσε η σκέψη του αποτυπώματος του ποδιού».

Article featured image
Article featured image


Μια γραμματέας που χρειαζόταν επιπλέον χρήματα στράφηκε στο OnlyFans για να αποκτήσει επιπλέον εισόδημα, μόνο που εγγράφηκε στην πλατφόρμα υπό έναν όρο: Να κάνει μόνο «μη σέξι» περιεχόμενο.

Η 30χρονη Bambi Love, άνοιξε τον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα τον Ιούλιο του 2020. Ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τον εαυτό της καθώς βούρτσιζε τα δόντια της, καθάριζε με την ηλεκτρική σκούπα και γενικά κάνοντας «μη σέξι» πράγματα.

bambi-love-insta-3_city.jpg



Στο απόγειό της καριέρας της, η Bambi, από το Derby του Derbyshire, έβγαζε 550 λίρες τον μήνα - και συνολικά, πιστεύει ότι έχει βγάλει 17.000 λίρες από τη την ενασχόλησή της με τον OnlyFans.

«Πραγματοποιώ προσωπικά αιτήματα, τα οποία μπορεί να είναι πραγματικά παράξενα καμιά φορά. Θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλο άτομο, αλλά μερικές φορές λέω “όχι” επειδή νιώθω άβολα ή αυτό που μου ζητάνε είναι απλώς ανέφικτο!», λέει η 30χρονη.

Η Bambi είπε πως βαρέθηκε στο lockdown, αφού δεν μπορούσε να δει κανέναν ή να πάει πουθενά και έτσι άρχισε να δημοσιεύει στον ιστότοπο συνδρομής ενηλίκων.



Μετά από λίγο, απέκτησε πολλούς θαυμαστές, αλλά δεν την ενδιέφερε να αφήσει τη δουλειά της για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για πλήρη απασχόληση. Και, αν και αντιμετωπίζει το OnlyFans της ως χόμπι, λέει ότι εξακολουθεί να λαμβάνει ποικιλία παράξενων αιτημάτων από τους συνδρομητές της.

Ο Bambi, είπε: «Βαριόμουν κατά τη διάρκεια του lockdown και σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος να βγάλω κάποια επιπλέον χρήματα. Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι για μένα ήταν η οικοδόμηση της αυτοεκτίμησής μου. Ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά το να δέχομαι κομπλιμέντα από ξένους όλη την ώρα με βοήθησε πραγματικά να αγαπήσω τον εαυτό μου».

Από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό της λέει πως δέχτηκε αρκετά παράξενα αιτήματα από ανθρώπους, όπως ένας άνδρας ο οποίος την πλήρωσε 60 λίρες για να του στείλει ένα τρίλεπτο βίντεο στο οποίο θα βουρτσίζει τα δόντια της. «Υποθέτω πως έχει φετίχ με την οδοντόκρεμα», είπε η Bambi.

«Πληρώθηκα επίσης 100 λίρες από κάποιον για να περπατήσω ξυπόλητη πάνω σε φέτες ψωμί - είπε ότι του άρεσε η σκέψη του αποτυπώματος του ποδιού», πρόσθεσε.

bambi-love-insta-2_city.jpg



«Μου ζητούν συνεχώς να κινηματογραφώ τον εαυτό μου κάνοντας κανονικές δουλειές του σπιτιού, όπως το σκούπισμα και το καθάρισμα, μερικές φορές με στολή καμαριέρας, μερικές φορές πλήρως ντυμένη. Ζήτηση έχει και το να κάνω βίντεο στα οποία βιντεοσκοπώ τον εαυτό μου και προσποιούμε ότι δεν το γνωρίζω πως κινηματογραφούμαι».

Αν και η Bambi είναι ανοιχτή στην εξυπηρέτηση προσωπικών αιτημάτων, λέει πως κατά καιρούς, οι άνθρωποι την έχουν κάνει να νιώσει άβολα με τις προτάσεις τους.

«Τραβώ τη γραμμή σε κάποια πράγματα γιατί είναι πολύ περίεργα», λέει. «Ένας συνδρομητής μου ζήτησε να του στείλω κομμάτια από τα μαλλιά και τα νύχια μου με αντάλλαγμα πολλά χρήματα - αλλά είπα όχι. Ένας άλλος άντρας μου ζήτησε να βαφτώ μπλε, να ντυθώ σαν βατόμουρο και να χορέψω γύρω του, κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο. Και, κάποια πράγματα που με ρωτάνε είναι απλά ανέφικτα, για παράδειγμα κάποιος ήθελε να κάνω μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη φασόλια. Θα χρειαζόμουν 200 κονσέρβες φασόλια τέτοιο για να λειτουργήσει αυτό - οπότε θα έπρεπε να τον χρεώσω μια περιουσία», αναφέρει η 30χρονη, της οποίας το εγχείρημα υποστηρίζει πλήρως ο σύζυγός της, ο οποίος λαμβάνει και μέρος καμιά φορά στα βίντεο.


Με πληροφορίες από mirror, swns

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ