Ο Abel Tesfaye είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη στον πλανήτη, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες

Ποιοι καλλιτέχνες βρίσκονται μετά τον The Weeknd.

Article featured image
Article featured image


Ο Abel Tesfaye, γνωστός ως The Weeknd, είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον πλανήτη σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες.

Ο 33χρονος Καναδός τραγουδιστής The Weeknd κατάφερε να καταρρίψει δύο ρεκόρ Γκίνες. Έγινε ο μουσικός με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify, 111,4 εκατομμύρια συνολικά και ο πρώτος καλλιτέχνης που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Ο The Weeknd έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 30 εκατομμύρια περισσότερους μηνιαίους ακροατές από τη δεύτερη στη λίστα Miley Cyrus, που έχει 82,4 εκατομμύρια.

Ακολουθεί η Shakira με 81,6 εκατομμύρια, η Ariana Grande με 80,6 εκατομμύρια, η Taylor Swift με 80,2 εκατομμύρια, η Rihanna με 78,5 εκατομμύρια και ο Ed Sheeran με 77,5 εκατομμύρια.

the-weeknd-rekor-guiness_City.png



Αυτοί δεν είναι οι πρώτοι τίτλοι του The Weeknd από τα ρεκόρ Γκίνες. Το 2016 του απονεμήθηκαν δύο πιστοποιητικά, ένα για το άλμπουμ με τα περισσότερα stream στο Spotify το 2015 και ένα άλλο για τις περισσότερες συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 των Hot 100 του Billboard από έναν σόλο άνδρα καλλιτέχνη.

Το «Blinding Lights» από το τέταρτο άλμπουμ του The Weeknd, το «After Hours», έχει ακουστεί πάνω από 3.4 δισεκατομμύρια φορές στο Spotify.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ