Σεξομολογήσεις #610: «Σχέση εξ αποστάσεως με καλαμαρού ή single τζαι κανεί;»

Τι συμβαίνει, Tipster, όταν τα χιλιόμετρα μπαίνουν ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους ανθρώπους;

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, χαίρεται! Είμαι περιστασιακός αναγνώστης σου, βασικά όποτε σε πετυχαίνω στα social, αλλά γουστάρω τον τρόπο που απαντάς, οπότε είπα να σου πω τζαι το δικό μου πρόβλημα. Εδώ και λίγο καιρό βγαίνω με μια κοπέλα που γνώρισα από τη δουλειά. Εγώ είμαι 27 και εκείνη 25 χρονών από Ελλάδα που ήρθε Κύπρο για σπουδές, έμεινε και για μεταπτυχιακό, αλλά πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Η φάση μεταξύ μας εξεκίνησε εντελώς χαλαρά, μόνο σεξ, κανένα τηλέφωνο, κανένα μήνυμα. Γενικά είχαμεν πει να το πάρουμε όπως πάει, γιατί άλλωστε ξέραμεν και οι δύο πως θα είχε ημερομηνία λήξης. Όπως σε κάθε ταινία του Hollywood όμως, τίποτε δεν πάει ακριβώς όπως το σχεδιάζεις, έτσι τζαι εμείς που το χαλαρά επεράσαμε στο σφιχτά. Σπίτι ο ένας του άλλου, καθημερινές συναντήσεις, εξόδους τζαι φυσικά πολλά καλή χημεία στο σεξ. Τα δεδομένα αλλάξαν, τα μυαλά μας αλλάξαν τζαι πλέον ο χωρισμός που πλησιάζει μοιάζει όλο και πιο επώδυνος. Μέσα μου έχω μια κρυφή ελπίδα πως θα αλλάξει γνώμη και θα μείνει, αλλά εν θέλω ούτε να το συζητήσω ούτε να της το ζητήσω γιατί με τίποτε δεν θέλω να την εκβιάσω συναισθηματικά που τη στιγμή που ούτε εγώ είμαι σίουρος αν θα προχωρήσει η φάση αν μείνει, αλλά άμαν σκέφτομαι πως σε λίγους μήνες θα φύγει μόνιμα και εν ξέρω πότε θα την ξαναδώ, πιάνει με ένας κόμπος τζαι εν μπορώ να αναπνεύσω. Η απόσταση εν τρομακτική τζαι εν ξέρω αν θέλω να το ζήσω τούτο το πράμα τζαι πώς θα μας επηρεάσει, οπότε είμαι πελαγωμένος για το πώς πρέπει να κινηθώ. Τι να κάμω.


Αυτό το χαρακτηριστικό που έχουμε να περιπλέκουμε τα πράγματα ενώ στην ουσία είναι απλά πόσο με νευριάζει. Αρχικά στην ηλικία που είσαστε και οι δύο δεν θα έπρεπε να σας τρομάζει το μέλλον τόσο πολύ. Δοκιμάστε, φάτε τα μούτρα σας, πέστε κάτω και ξανασηκωθείτε. Μπορεί να ακούγομαι λίγο σαν τον Πάολο Κοέλιο αλλά αυτή είναι η ουσία. Αφού νιώθεις όπως λες, και όπως καταλαβαίνω τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία να δοκιμάσετε τη σχέση εξ αποστάσεως και αν δεν σας βγει, κανένα πρόβλημα. Γιατί προδικάζεις κάτι πριν το δοκιμάσεις; Εύκολο φυσικά δεν είναι, αλλά ούτε οι πρώτοι είσαστε ούτε οι τελευταίοι. Επίσης η Ελλάδα δίπλα είναι. Ένα τριήμερο εσύ, ένα αυτή, πέρασε ο καιρός και αν όλα πάνε καλά σχεδιάζετε το μέλλον. Μίλα της, πες της πώς νιώθεις. Πες της ότι γουστάρεις να είστε μαζί έστω και από απόσταση, και πού ξέρεις, ίσως πάρει αυτή τις αποφάσεις που εσύ δεν τολμάς!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ