Ο Κιάνου Ριβς μάς θύμισε πως η ευτυχία μπορεί να κρύβεται στα πιο απλά πράγματα

Ρωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε πραγματικά ευτυχισμένος και η απάντησή του απλώς επιβεβαίωσε πόσο υπέροχος τύπος είναι.

Article featured image
Article featured image

Ο Κιάνου Ριβς επιλέγει να μην απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή, όταν όμως το κάνει, φροντίζει να το κάνει καλά και να επιβεβαιώνει το πόσο κουλ τύπος είναι.

Αυτό συνέβη όταν ο πρωταγωνιστής του «John Wick 4» κλήθηκε πρόσφατα από το περιοδικό People να ανακαλέσει και να περιγράψει τις στιγμές που έζησε το τελευταίο διάστημα, στις οποίες θυμάται να είναι απόλυτα ευτυχής.

«Ήταν με την καλή μου. Ήμασταν στο κρεβάτι και ήμασταν συνδεδεμένοι», είπε αρχικά ο Ριβς, και πρόσθεσε: «Χαμογελούσαμε και γελούσαμε, αισθανόμασταν υπέροχα. Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο το να είμαστε μαζί».


Ο Ριβς βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με την καλλιτέχνιδα και φιλάνθρωπο, Alexandra Grant και οι δύο τους πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι το 2019, αφού εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο LACMA Art + Film Gala. Το ζευγάρι είχε συνεργαστεί σε δύο βιβλία μαζί, το «Ode to Happiness» και το «Shadows» το 2011 και το 2016, με την Grant να έχει κάνει την εικονογράφηση και τον Ριβς να γράφει το κείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ