Ανακάλυψε τo πτώμα του εξαφανισμένου συζύγου της σε μια ντουλάπα του σπιτιού τους

Οκτώ μήνες αφότου δήλωσε την εξαφάνισή του.

Article featured image
Article featured imageΜια απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η Τζένιφερ Μεντζ από το Ιλινόις έψαχνε μια κούτα με στολίδια και ανακάλυψε τον άντρα της, ο οποίος μετά από 8 μήνες βρέθηκε νεκρός και μουμιοποιημένος σε μια ντουλάπα στο σπίτι τους.

Όπως γράφει ο Independent, η Τζένιφερ δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου της, Ρίτσαρντ, στις 27 Απριλίου του περασμένου έτους. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι αλλά η σορός του άνδρα δεν βρέθηκε μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, όταν η Τζένιφερ βρήκε το πρώμα του σε μια ντουλάπα, αφού πήγε να πάρει κάποια χριστουγεννιάτικα στολίδια.

corpse2.jpgΟ σύζυγος αυτοκτόνησε

Ο σύζυγος αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

«Αποφάσισα να βάλω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έψαχνα για ένα κουτί με χριστουγεννιάτικα στολίδια και τότε τον ανακάλυψα», δήλωσε η σύζυγος στην εφημερίδα St Louis Post-Dispatch τον Δεκέμβριο. «Είχε αυτοκτονήσει».

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι μίλησε για τελευταία φορά με τον σύζυγό της την ημέρα πριν δηλώσει την εξαφάνισή του. Της είχε τηλεφωνήσει για να της πει ότι θα έφευγε νωρίς από τη δουλειά, αλλά όταν γύρισε σπίτι, δεν ήταν εκεί, αλλά το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο στο σπίτι και τα κλειδιά και το πορτοφόλι του ήταν ακόμα εκεί.

corpsejf1.pngΜυρωδιά «σαν αποχέτευση»

Όταν η αστυνομία έψαξε το σπίτι, δεν βρήκε κανένα ίχνος του. Οι αστυνομικές αρχές παρατήρησαν μια μυρωδιά «σαν αποχέτευση» στο σπίτι κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους. Η Τζένιφερ κάλεσε ξανά την αστυνομία αργότερα για να αναφέρει μια οσμή στο σπίτι. Η αστυνομία έψαξε ξανά το σπίτι και διαπίστωσε ότι η μυρωδιά ήταν η ίδια, αλλά δεν βρήκε ίχνη του συζύγου.

Η οικογένεια ήρθε σε επαφή με έναν υδραυλικό, ο οποίος είπε ότι η μυρωδιά ήταν παρόμοια με εκείνη του αποχετευτικού δικτύου, δήλωσε ο αναπληρωτής ιατροδικαστής. Ο υδραυλικός τοποθέτησε ένα καπάκι σε έναν σωλήνα αποχέτευσης στο υπόγειο, το οποίο φάνηκε να διώχνει τη μυρωδιά.

Η γυναίκα βρήκε τη σορό του συζύγου της στις 11 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, λέγοντας στην αστυνομία ότι είχε πάει σε μια κρυφή ντουλάπα για να πάρει χριστουγεννιάτικα στολίδια και βρήκε μέσα το πτώμα του συζύγου της.

Η αναπληρώτρια ιατροδικαστής τής κομητείας δήλωσε στο KTVI ότι το πτώμα του συζύγου είχε ξεπεράσει την αποσύνθεση και βρισκόταν πλέον σε μουμιοποιημένη κατάσταση, κάτι που συμβαίνει όταν τα υγρά στεγνώνουν ή αφαιρούνται από το δέρμα.

Πρόσθεσε ότι ένα σώμα που έχει φτάσει σε αυτήν την κατάσταση μπορεί να μην μυρίζει πολύ, γεγονός που θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον οποίο ο άτυχος άνδρας παρέμενε αγνοούμενος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια στον θάνατό του, όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ