Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχια του, αλλά δεν το κάνει για λόγους αισθητικής

Αλλά και να το έκανε, τι πειράζει;

Article featured image
Article featured image


Την απορία που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εικόνες του Κριστιάνο Ρονάλντο με βαμμένα τα νύχια των ποδιών του μαύρα επιχειρεί να λύσει η γερμανική Bild.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε μια φωτογραφία του σε Instagram story μετά από ένα πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, της Αλ Νασρ, όπου φαίνεται καθισμένος σε μια σάουνα και είναι εμφανές το μαύρο βερνίκι νυχιών στα δάχτυλα των ποδιών του.

ronaldo-nixia-1_city.png



Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετή για να προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και απορίες στα social media. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου εμφανίζεται με τα μαύρα νύχια καθώς υπάρχουν και πολλές άλλες φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες φαίνεται πως τα νύχια των ποδιών του είναι βαμμένα.

ronaldo-nixia-2_city.png



Σε μια σειρά από αναρτήσεις που ανέβασε νωρίτερα φέτος (21 Ιανουαρίου) ο πρωταθλητής βαρέων βαρών του UFC Φράνσις Νγκιάνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται για άλλη μια φορά με μαύρα νύχια να διακρίνονται από τις παντόφλες του.



Το Ultimate Fighting Championship είναι διοργάνωση Πολεμικών Τεχνών στην οποία αγωνίζονται μεγάλοι αθλητές του αθλήματος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα βαμμένα νύχια δεν έχουν να κάνουν με επιλογή μόδας και στην πραγματικότητα υπάρχει ένας λόγος υγιεινής πίσω από την επιλογή αυτή.

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, οι αθλητές φέρονται να βάφουν τα νύχια τους ή να τα καλύπτουν με ένα προστατευτικό στρώμα για να τα προφυλάξουν από μύκητες και βακτήρια.

Το δημοσίευμα αποκάλυψε ότι αυτό είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των επαγγελματιών του αθλητισμού ιδιαίτερα στις πολεμικές τέχνες, όπως στο MMA.

Το MMA είναι μια κατηγορία αναμετρήσεων με αντικείμενο τις μεικτές πολεμικές τέχνες.



Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ