Σεξομολογήσεις #611: «Εγώ είμαι σαν την Ομόνοια τζαι τζείνος Barcelona, πώς να τον κερδίσω για να την κερδίσω;»

Είναι ερωτευμένος με μια κοπέλα, η οποία είναι σε σχέση. Θεωρεί ότι για να είναι μαζί, πρέπει να «κερδίσει» τον σύντροφό της σε έναν αγώνα άνισο, κατά τα λεγόμενά του. H Tipster αφού ξεκαθαρίζει ότι ο παραλληλισμός από μόνος του είναι προβληματικός, τοξικός και βαθιά πατριαρχικός, τού λέει ότι μάλλον όλο αυτό δεν είναι ούτε έρωτας ούτε αγάπη.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy



Γεια σου Tipster m,

Μακάρι να είχα μία ωραία kinky ιστορία να διηγηθω, όμως έχω μία πονεμένη και χρειάζομαι το «κούντημα» τζαι τα φώτα σου. Που λες, είμαι ερωτευμένος με μία κορούδα που δουλεύουμε μαζί. Έχει σχέση όπως μου είπε, αλλά επίσης όπως μου είχε πει μια φορά, σκεφτόταν να χωρίσει. Από τότε το πάθος μέσα μου μεγάλωνε κάθε μέρα και περισσότερο. Στο γραφείο περνούσαμε απίστευτα μέχρι που της είπα ότι μου αρέσει και ότι την βλέπω διαφορετικά. Από τότε η συμπεριφορά της άλλαξε και έγινε πιο απόμακρη. Δεν νομίζω να την ξεπεράσω σύντομα. Δεν είμαι άνθρωπος που ερωτεύομαι συχνά. Για να καταλάβεις πιο παλιά ήμουν ερωτευμένος με μία χωρισμένη με δύο μωρά στο νηπιαγωγείο και μια άλλη φορά με μία ξένη, εκτός ΕΕ. Δεν με πειράζουν οι προκλήσεις ούτε η καταγωγή τού ατόμου. Το μόνο που ακούω είναι η καρδούλα μου. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εντάξει εμφανισιακά, αλλά εγώ την θέλω για το μέσα της, την ψυχή της. Προσπαθώ να την κάνω να χαμογελάει, όποτε βρίσκω ευκαιρία, μπας και με δει αλλιώς, και κάθε φορά που καταφέρνω να την κάνω να χαμογελάσει, την ερωτεύομαι even more.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξαν δύο γυναίκες που έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα και ήταν οκ η φάση, αλλά το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί. Πώς να σου το πω αλλιώς, είμαι «φατσιημένος». Τις προηγούμενες που σου ανέφερα, πέρασαν χρόνια για να τις ξεπεράσω και ομολογώ πως κάθε φορά που τις σκέφτομαι εξακολουθώ να στεναχωριέμαι. Δεν θέλω να μου πεις να κάνω πίσω, θέλω να με βοηθήσεις να την κερδίσω. Όταν χωρίσει σίγουρα θα είναι πληγωμένη και ξέρω πως θα μισώ τον εαυτό που ήμουν ο βασικός υπεύθυνος, αλλά το κάνω για το καλό της. Είμαι έτοιμος να της δώσω τα πάντα. Θα είναι ευτυχισμένη μαζί μου. Μήπως να μείνω κοντά της και να περιμένω μπας και αναθεωρήσει; Στο μεταξύ έχω την εντύπωση πως ο bf της, της απαγόρευσε να μου μιλάει γιατί πριν λίγο καιρό διάβασε κάποια μηνύματα που ανταλλάξαμε. Σοβαρά όμως την αγαπώ. Εννα μου πεις ότι δεν είναι με το ζόρι, αν δεν γουστάρει, δεν γουστάρει, όμως θέλω να το παλέψω. Αξίζει! Θέλω μια ευκαιρία να της αποδείξω ότι μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη. Μπορεί να μην μπορώ να της δώσω παλάτια και ακριβά αγαθά ψυχικά όμως does not get any better than what I can offer.

Δυστυχώς ο bf ξέρω πως είναι και όμορφος και πλούσιος, οπότε είναι λες και παίζει η Ομόνοια με την Barcelona. Πως να κερδίσω; Θέλουμε θαύμα! Θέληση έχω, αλλά δυστυχώς κάνω συνεχή λάθη τα οποία μου στοιχίζουν και την απομακρύνουν όλο και περισσότερο. Ο πόνος είναι μεγάλος, όμως εμένα αρέσκει μου να ζω στη φαντασία μου. Τουλάχιστον να κάνω όνειρα πως μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν. Στο κάτω κάτω θέλω το καλό της. Εάν ο παρέας την κάνει ευτυχισμένη, τότε θα πρέπει να είμαι κι εγώ χαρούμενος που η αγαπημένη μου είναι καλά. Νομίζω αυτό πονάει περισσότερο, και ας πονάω εγώ.


Τέτοιο ερωτικό γαϊτανάκι ούτε σε σαιξπηρικό δράμα! Κοίτα τώρα να δεις τι συμβαίνει μαζί σου, έστειλες την ιστορία σου και όσο την διάβαζα, σημείωνα τα διάφορα red flags που έβρισκα και πίστεψέ με δεν είναι λίγα. Θα σταθώ όμως σε ένα που νομίζω αντικατοπτρίζει την κατάσταση: λες πως είσαι ερωτευμένος και αγαπάς αυτήν τη γυναίκα, αλλά την ίδια ώρα την περιγράφεις ως τρόπαιο που πρέπει να κερδίσεις σε έναν αγώνα άνισο κατά τα λεγόμενά σου, καθώς η αντίπαλη ομάδα παίζει Champions League κι εσύ αγροτικό. Αυτός ο παραλληλισμός από μόνος του είναι προβληματικός, τοξικός και βαθιά πατριαρχικός καθότι αφαιρεί εντελώς από τη γυναίκα το δικαίωμα της επιλογής, της κριτικής σκέψης, των συναισθημάτων, της αυτοδιάθεσης γενικότερα. Λες πως ξέρεις πως μαζί σου θα είναι ευτυχισμένη, προδικάζοντας ότι με την τωρινή της σχέση δεν είναι; Πώς το γνωρίζεις αυτό εάν δεν σου το είπε η ίδια; Ή πιστεύεις πως επειδή μπορεί κάποτε να μίλησε για χωρισμό αυτό περιγράφει την κατάσταση; Φίλε μου, όχι μόνο θα σου πω να απομακρυνθείς, θα σε συμβουλέψω να στρέψεις εντελώς το βλέμμα σου σε άλλη κατεύθυνση γιατί εγώ αυτό που καταλαβαίνω δεν είναι αγάπη και έρωτας, αλλά ένα εγωιστικό κόλλημα που ζητά ικανοποίηση. Στο κάτω κάτω, τής εξέφρασες τα συναισθήματά σου και επέλεξε να απομακρυνθεί, θεωρείς πως αν όντως ήθελε να προχωρήσει θα την εμπόδιζε η οποιαδήποτε σχέση με άλλο άτομο; Οπότε αν θέλεις να το ζήσεις, ζήσε το στη φαντασία σου και άσε την κοπέλα να κάνει αυτό που θέλει, όποιο και αν είναι αυτό. Για να κλείσω την κουβέντα μας με κάτι θετικό, θα πιαστώ από τις τελευταίες σου φράσεις και θα συμφωνήσω πως αν όντως την αγαπάς όπως λες, τότε θα πρέπει να είσαι χαρούμενος για την ευτυχία της και να μην προσπαθήσεις να επέμβεις με κανέναν τρόπο, εκτός αν το θελήσει η ίδια.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ