Νύφη δεν θέλει παιδιά στον γάμο της και αυτό προκάλεσε οικογενειακή διαμάχη

Έχει διχάσει (και) τους χρήστες των social media.

Article featured image
Article featured image


Η διαμάχη μιας οικογένειας για τους καλεσμένους σε έναν γάμο έβαλε φωτιά στα social media και προκάλεσε δεκάδες σχόλια και προτάσεις- με περισσότερα από 1.000 reactions και περίπου 800 σχόλια σε λίγες μόνο ώρες.

Κι όλα ξεκίνησαν από μια μέλλουσα νύφη που σχεδίαζε τον γάμο της και απλώς ήθελε να γίνει με τον δικό της τρόπο. Ωστόσο η κουνιάδα της, που μόλις έγινε μητέρα κι απέκτησε μωρό, επιμένει να φέρει το νεογέννητο στην εκκλησία κι ενοχλήθηκε που, όπως φαίνεται, τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα στην τελετή.

«Παντρεύομαι τον αρραβωνιαστικό μου, ο οποίος είναι 30 ετών, σε λίγους μήνες και τώρα τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα. Κάτι που έχει προκαλέσει, ωστόσο, ένταση είναι το γεγονός πως η κουνιάδα μου, που είναι 27 ετών, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες γέννησε και επιμένει να φέρει το μωρό στο γάμο», έγραψε η 28χρονη στο Reddit.

Όπως εξήγησε, έχουν ήδη ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν επιθυμούν παιδιά στο γάμο τους, «επειδή θέλουμε να είναι κάτι μόνο για ενήλικες».

Και παρόλο που είπε ότι «το έχουν γνωστοποιήσει σε όλους τους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της κουνιάδας», αυτό δεν την εμπόδισε να «αντιδράσει και να πει ότι είναι αδύνατον να αφήσει το νεογέννητο παιδί της στο σπίτι».

«Καταλαβαίνω ότι είναι νέα μαμά και ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσεις το μωρό σου, αλλά νιώθω ότι είναι παράλογη. Αυτή είναι η δική μας ξεχωριστή μέρα - και την έχουμε προγραμματίσει με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι δίκαιο να έρχεται και να το χαλάει αυτό», πρόσθεσε η μέλλουσα νύφη, λέγοντας ότι προσπάθησε να της το εξηγήσει, αλλά «εκνευρίστηκε πολύ και με κατηγόρησε ότι δεν νοιάζομαι για εκείνη ή το μωρό της».

«Απείλησε ακόμη και να μην έρθει καθόλου στο γάμο αν δεν επιτρέψουμε το μωρό», σημείωσε στο Reddit, ζητώντας ταυτόχρονα συμβουλές και ιδέες, επειδή, όπως είπε, «έχει αρχίσει να αισθάνεται ότι ίσως είναι πολύ σκληρή», αν και τόνισε πως δεν θέλει να συμβιβαστεί σε αυτό που έχουν σχεδιάσει για το γάμο τους.


Διχασμός μεταξύ των χρηστών στα σχόλια

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάρουν θέση, εκφράζοντας την άποψή τους για τι πρέπει να κάνει.

«Είσαι εντάξει με το ότι η κουνιάδα σου δεν θα έρθει στον γάμο; Αν όχι, τότε αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μια μέλλουσα νύφη», έγραφε ένα σχόλιο, που μετρά πάνω από 3.000 likes. «Δεν είναι "δύσκολο" να αφήσεις ένα νεογέννητο. Είναι σχεδόν αδύνατο. Ακόμα και όταν είναι δυνατόν, είναι απίστευτα δύσκολο. Αυτοί οι πρώτοι μήνες [της νέας γονεϊκότητας] είναι δύσκολοι», πρόσθεσε.

Κάποιος άλλος, που έλαβε επίσης άφθονη υποστήριξη για τα σχόλιά του, έγραψε: «Είναι εντάξει ο μέλλων σύζυγός σου αν η αδελφή του χάσει το γάμο; Νομίζω ότι υπάρχει μια ιδέα ότι τα νεογέννητα ουρλιάζουν συνεχώς, αλλά κυρίως τρώνε/κοιμούνται. Αν είναι σημαντικό για εσάς να βρίσκεται εκεί, να συμφωνήσετε ότι αν το μωρό είναι ανήσυχο στη διάρκεια της τελετής, τότε να το απομακρύνει αμέσως».

«Αν και είναι η δική σας ξεχωριστή μέρα, να θυμάστε ότι αυτό το άτομο θα είναι στη ζωή σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Καλή τύχη», κατέληξε.

Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί ήταν κι όσοι υπερασπίστηκαν την ενόχληση της 28χρονης και την επιθυμία της να μην έχει παιδιά στον γάμο.

«Είναι η μέρα σας. Κανείς δεν δικαιούται να θέτει τους κανόνες για εσάς - αλλά αν οι κανόνες σημαίνουν ότι κάποιοι δεν μπορούν/δεν γίνεται/δεν θέλουν να παρευρεθούν, δεν έχετε δικαίωμα να αγανακτείτε για τη μη συμμετοχή τους», σημείωσε άλλος.



Με πληροφορίες από lifo, NYPost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ