Τι σχέση έχει η νίκη της Loreen με εκείνη των ABBA, το 1974;

Θεωρία συνωμοσίας στο Twitter, θέλει τα φετινά αποτελέσματα να ήταν στημένα.

Article featured image
Article featured image


H Loreen, που είχε πάρει την πρώτη θέση για τη Σουηδία στη Eurovision το 2012, κατέκτησε την πρώτη θέση εκ νέου το βράδυ του Σαββάτου και έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του διαγωνισμού που επιτυγχάνει δύο φορές νίκη- ωστόσο επειδή στην εποχή των social media όλα έχουν την τάση να εξαπλώνονται γρήγορα, ήδη έχει εμφανιστεί και κάνει τον γύρο των social media μια θεωρία συνωμοσίας περί «στημένης» νίκης.

Η Σουηδία πήρε τη νίκη στη Eurovision με μικρή διαφορά από τη Φινλανδία, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών που θέλουν να καταργηθούν οι κριτικές επιτροπές και να αποφασίζει μόνο το κοινό. Όμως υπάρχει και μια παράδοξη θεωρία συνωμοσίας που συνδέει τη νίκη της Loreen με τους… ΑΒΒΑ, που είχαν κερδίσει για τη Σουηδία το 1974 με το «Waterloo». Η νίκη της Loreen φέτος σημαίνει πως ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα το 2024 στη Σουηδία, στα 50 χρόνια από εκείνη τη νίκη- και αυτό έχει κάνει κάποιους Eurofans να αναρωτιούνται μήπως... δεν είναι σύμπτωση.

Ακολουθούν κάποια σχετικά σχόλια που βρίσκει κανείς στο Twitter, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο χιουμοριστικά ή «σοβαρά».



Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ