Σεξομολογήσεις #616: «Κολλημένος με τον κολλητό του αδερφού μου»

«Ψηλός, όι ιδιαίτερα όμορφος με την κλασική έννοια, αλλά αρκετά δυνατός άντρας που έσιει κάτι πολλά ελκυστικό. Σώμα ωραίο, χωρίς υπερβολές τζαι κυρίως μια μπάσα καλαμαρίστικη φωνή που σε λιγώνει». Μόλις τον είδε παλάβωσε, όμως, τραβά πίσω γιατί πρώτον δεν ξέρει τι φάση παίζει με τον ίδιο και κυρίως πώς θα το πάρει ο αδερφός του. Για την Tipster, ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Έβλεπα το σε ταινίες, σε queer ταινίες πάντα, τζαι εγέλουν γιατί εθεωρούσα το υπερβολή. Έλα όμως που τελικά εν πρέπει να περιπαίζεις τζαι να γελάς με τίποτε γιατί θα τα λουθείς. Ε, ελούθηκά τα. Ο αδερφός μου εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται Θεσσαλονίκη. Η φύση της δουλειάς του εν τέτοια που σπάνια μπορεί να έρχεται Κύπρο. Πριν λίγες μέρες, αποφάσισα να πάω να τον έβρω εγώ Θεσσαλονίκη, να αλλάξω λίγο παραστάσεις που τα κλασσικά και να τον δω που είχε καιρό. Παρότι λείπει χρόνια, είμαστε αρκετά δεμένοι γιατί λόγω διαφοράς ηλικίας έβλεπά τον πάντα και εθαύμαζά τον. Περνά με 12 χρόνια. Ήταν πάντα το πρότυπο και ο ήρωάς μου. Είμαστε 4 σύνολο, εγώ ο πιο μικρός εκείνος ο πρώτος. Πάω που λέτε Θεσσαλονίκη και τσουπ, την επόμενη ημέρα έρχεται να μείνει στο σπίτι μαζί μας και ο κολλητός του από τη Λάρισα. Ο τύπος θα ξεκινούσε σεζόν σε ένα μπαρ στη Χαλκιδική και εκείνες τις ημέρες θα έκαναν συναντήσεις με την ομάδα για να συντονιστούν, να εκπαιδευτούν κ.λπ. Ψηλός, όι ιδιαίτερα όμορφος με την κλασσική έννοια, αλλά αρκετά δυνατός άντρας που έσιει κάτι πολλά ελκυστικό. Σώμα ωραίο, χωρίς υπερβολές τζαι κυρίως μια μπάσα καλαμαρίστικη φωνή που σε λιγώνει. Είχα τον ξαναδεί πριν κάποια χρόνια, αλλά τότε ήμουν εγώ πολλά μιτσής τζαι τούτος διαφορετικός.

Όπως και να έχει, με το που τον είδα επαλάβωσα τζαι φυσικά έπρεπε τούτον ούλλο να γίνει χειρότερο με το να κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Τζαι να κοιμάται με τα εσώρουχα. Tipster μου, εφοούμουν να κοιμηθώ μπας τζαι παραμιλώ στον ύπνο μου τζαι καταλάβει ότι τον γουστάρω. Να σου πω ότι ο αδερφός μου ξέρει πως είμαι γκέι, αλλά δεν το συζητάμε γενικά ανοιχτά. Για τον κολλητό του δεν ξέρω τι φάση παίζει όμως, πιστεύω πως εν τύπου bi, γιατί ο τρόπος που με προσεγγίζει ένναιν εντελώς αθώος ή μπορεί να το βλέπω εγώ έτσι επειδή τρέχουν τα σάλια μου κάθε φορά που τον θωρώ. Αλλά τζαι πάλε, εν δικαιολογείται να αφήνει πχ την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή την ώρα που λούζεται. Ή να έρχεται με την πετσέτα τζαι να με πειράζει «ρε μικρέ και ρε μικρέ». Φυσικά παράτεινα τη διαμονή μου, με τη δικαιολογία πως η σχολή ανοίγει σε μια βδομάδα και πως θέλω να χορτάσω τον αδερφό μου, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να βρω ευκαιρία να χορτάσω τον κολλητό του. Τραβώ πίσω όμως, γιατί πρώτον δεν ξέρω τι φάση παίζει με τον ίδιο τζαι κυρίως πώς θα το πάρει ο αδερφός μου αν καταλάβει πως παίζει κάτι. Αν παίξει δηλαδή…



Αυτό το σχόλιο για τη μπάσα φωνή που σε λιγώνει ομολογώ πως με λίγωσε! Στο προκείμενο τώρα, το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι ο τύπος να μην γουστάρει τη φάση γιατί τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Τσίμπα μάνα μου μεζέ τζαι μεν σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος, ακόμα κι αν αυτός είναι ο αδερφός σου. Κολλητός του είναι όχι γκόμενός του. Και όπως αντιλαμβάνομαι, είστε όλοι ενήλικα άτομα με σώας τα φρένας. Οπότε μην κολλάς σε μικροαστισμούς. Κάνε παιχνίδι, δες αν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά και απόλαυσε τη στιγμή. Στο κάτω κάτω δεν το κόβω να το πάτε και για γάμο (όχι πως αποκλείω κάτι δηλαδή), οπότε όσο είσαι ακόμη εκεί, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, εάν υπάρχει δηλαδή ευκαιρία και δεν είναι στο μυαλό σου. Κάνε την κίνησή σου διακριτικά και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί. Αν τελικά δεν προχωρήσει, τότε πες πως ήταν μια φαντασίωση απ’ εκείνες τις ωραίες που μένουν για πάντα άπιαστες.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ