Σεξομολογήσεις #615: «Ναι ρε, έχω κοιλιά τζαι ζάμπες τζαι θα φορώ ό,τι θέλω»

«Επεράσαν χρόνια δύσκολα ώσπου να με αγαπήσω τζαι να με αγκαλιάσω, αλλά όταν τα κατάφερα, είπα πως θα ντύνομαι όπως θέλω τζαι δεν θα επιτρέπω σε κανένα να με πατρονάρει τζαι να μου υποβάλλει τι εν σωστό τζαι τι εν λάθος». Και, (πολλά) μπράβο σου!

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου



Tipster μου, καλό απόγευμα. Ελπίζω να σε βρίσκω καλά τζαι υγιή. Η δική μου ιστορία εν θέλει απάντηση, θέλει όμως προβολή γιατί νομίζω πως τζιαμέ έξω επολλύναν οι γάροι τζαι εξεφύγαν. Είμαι κοντά 35 χρονών, με μια καλή δουλειά τζαι φίλους που αγαπώ. Όπως αγαπώ τζαι το σώμα μου, με τα καλά του, τα κακά του τζαι τα έξτρα κιλά του. Έτσι εν το καλούπι μου, τζαι να σου πω τζαι κάτι, γουστάρω με πολλά πλέον. Επεράσαν χρόνια δύσκολα ώσπου να με αγαπήσω τζαι να με αγκαλιάσω, αλλά όταν τα κατάφερα είπα πως θα ντύνομαι όπως θέλω τζαι δεν θα επιτρέπω σε κανένα να με πατρονάρει τζαι να μου υποβάλλει τι εν σωστό τζαι τι εν λάθος.

Προχτές είχα πάει σε ένα παραθαλάσσιο καφέ, ο καιρός ήταν πολλά καλός και έβαλα τα ανοιξιάτικά μου. Που πάνω έβαλα μια κοντή μπλούζα που άφηνε εκτεθειμένη κοιλιά τζαι ένα τζιν. Πάω να κάτσω τζαι καταλάβω πως μια αντροπαρέα δίπλα μου σχολιάζει με τζαι γελά. Δεν είπα κάτι σκεπτόμενη πως δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεσή μου για 5 βλαμμένους τοξικούς τύπους. Δυστυχώς το τραπέζι μου ήταν σχετικά κοντά τους, οπότε είχαν οπτική επαφή. Με το που κάθομαι καταλάβω πως με ξαναβλέπουν, σχολιάζουν τζαι γελούν ειρωνικά την κοιλιά μου και το βάρος μου. Ε τζαμε εν άντεξα. Πάω στο τραπέζι τους, χαιρετώ τους και ρωτώ τους εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Εν εμίλαν κανένας, Tipster μου. Επαγώσαν τζαι οι 5. Άχναν δεν εφκάλαν. Επέμεινα όμως. Επήεν ένας να μου πει πως εν εκατάλαβα καλά, τζαι πως επαρεξήγησα, απάντησά του ανάλογα τζαι επέστρεψα στο τραπέζι μου. Ύστερα που λλίον εφύαν.

Ο λόγος που έγραψα την ιστορία μου είναι περισσότερο για να πω σε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες συμπεριφορές πως εν πρέπει να ντρέπονται να διεκδικήσουν τζαι να φκουν μπροστά για τον εαυτό τους. Εν εκάμαν κάτι για να ντρέπονται, αντίθετα οι άλλοι πρέπει να ντρέπονται γιατί κρίνουν τα κιλά τζαι την εμφάνιση. Ενναιν εύκολο να αντισταθείς, ξέρω το, αλλά μόνον έτσι μπαίνουν στη θέση τους κάτι τύποι τζαι τύπισσες όπως τούτους.




Φίλη μου, παρότι δεν σε ξέρω, σου σφίγγω νοερά το χέρι και επικροτώ και την πράξη και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ειλικρινά δεν έχω να προσθέσω πολλά πάνω σε αυτά που είπες. Κανένας μα κανένας δεν επιτρέπεται να τσαλαπατά την αξιοπρέπειά μας για κανένα λόγο. Και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να μας υποβάλλει τις απόψεις και τα θέλω του. Ο καθένας οφείλει να ορίζει τον εαυτό και το σώμα του όπως θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω μας, πέραν από εμάς. Όποιος διαφωνεί, καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ