Σεξομολογήσεις #617: «Δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι ούτε όμως θέλω να είμαι το τρίτο άτομο»

Είναι και αυτή σε σχέση, ωστόσο, γουστάρει τον -παντρεμένο με παιδί- συνάδελφο. Η Tipster είναι σκληρή, αλλά δίκαιη.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα Τίπστερ μου. Μέσα που ένα scroll στο Facebook και λίγες αναγνώσεις όσων γράφονται, ας πούμε τζαι τα δικά μας. Είμαι σε σχέση, αλλά έφα κόλλημα με έναν συνάδελφο που, μερικά χρόνια πιο μεγάλο, παντρεμένο με μωρό. Προσπαθώ να μεν τον σκέφτομαι, αλλά δεν μπορώ. Πρόσφατα έμαθα ότι θα αλλάξει δουλειά και ειλικρινά δεν μιλιούμαι. Εμαράζωσα πάρα πολλά. Ξέρω πως δεν είναι σωστό. Ούτε περιμένω και καμιά θετική απάντηση, αλλά πραγματικά εν πολλά δυνατά τα συναισθήματά μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι ούτε όμως θέλω να είμαι το τρίτο άτομο σε έναν γάμο. Όσο για τη σχέση μου, καλύτερα μη ρωτάς.



Η αλήθεια είναι πως πολύ θα ήθελα να ρωτήσω και να μάθω τι συμβαίνει με τη σχέση σου. Αντιλαμβάνομαι πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, ωστόσο εξακολουθείς να παραμένεις σε κάτι που όχι μόνο δεν το θέλεις, αλλά σου προκαλεί αποστροφή. Και ίσως εδώ να είναι και το πρόβλημά σου, φίλη μου καλή. Ξέρεις, όταν ζούμε σε μια τοξική κατάσταση, που δεν μας ικανοποιεί, τότε ψάχνουμε διεξόδους και τρόπους διαφυγής, πολλές φορές φαντασιακούς. (Προσ)κολλάμε σε μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο και θεωρούμε πως με αυτό όλα θα ήταν καλύτερα, έστω κι αν το «μαζί» δεν είναι εφικτό. Από την άλλη βέβαια μπορεί να είσαι και από τις τύπισσες που απλώς γουστάρουν το δράμα και προσπαθούν να το βιώνουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση, αλλιώς γιατί να παραμένεις σε μία σχέση που δεν γουστάρεις και ταυτόχρονα να γουστάρεις κάποιον που είναι παντρεμένος με παιδί και ο οποίος, από τα λεγόμενά σου, δεν έκανε ποτέ κάτι που να σου δώσει έστω κάποιο ψήγμα ελπίδας. Το τι είναι εφικτό και το τι όχι, το γνωρίζεις μόνη σου -το αναφέρεις πιο πάνω. Οπότε, άσε τους ευσεβείς πόθους και κάνε focus στον εαυτό σου. Αν δεν γουστάρεις τη φάση που είσαι, βγες από αυτήν και μετά κάνε αυτό που τραβά η ψυχή σου, εκτός και αν τελικά αυτό τραβά η ψυχή σου.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ