Κι όμως, η φωτογραφία που βλέπεις δεν είναι από κάποια περιοχή στη Σαχάρα

Φωτογράφος «τόλμησε» να βγει εκτός σπιτιού και να φωτογραφίσει τη σκονισμένη Λεμεσό.

Article featured image
Article featured image


«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος τις τελευταίες ημέρες, με τη σημερινή να φαίνεται πως τα σωματίδια σκόνης έχουν φτάσει στο ζενίθ τους, ελπίζουμε τουλάχιστον, γιατί αν αυξηθεί περισσότερο βλέπουμε τη Λεμεσό να γίνεται όντως ένα μικρό Ντουμπάι.

Το Facebook έχει γεμίσει με memes που δείχνουν βεδουίνους, καμήλες και άμμους, ενώ οι αναρτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών έχουν αρκετή απήχηση, το ίδιο και οι αναρτήσεις από άτομα που δεν ζουν χρόνια στην Κύπρο και απορούν τι συμβαίνει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, παρά μόνο προσπαθούν να δείξουν πώς νιώθουν οι πολίτες με συμβολικές εικόνες.

Ο φωτογράφος Ρώμος Κοτσώνης όμως, του Cyprus from Above, τόλμησε να βγει εκτός σπιτιού μια τόσο σκονισμένη μέρα, σήκωσε το drone του στον αέρα και αποτύπωσε την «πνιγμένη» από τη σκόνη Λεμεσό. Το σχόλιό του; «Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη Λεμεσό, αλλά σε ολόκληρο το νησί», το οποίο συνοδεύεται και από ένα σοκαρισμένο emoji και το #dusteverywhere,


Δείτε την εικόνα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ