Οι ABBA διευκρίνισαν αν θα εμφανιστούν στη Eurovision 2024 ή όχι

Μια θεωρεία συνωμοσίας ήθελε τη νίκη της Loreen στημένη ούτως ώστε να γιορτάσουν οι ABBA την 50χρονη επέτειο από τη νίκη τους με το «Waterloo».

Article featured image
Article featured image


Ο Björn Ulvaeus και ο Benny Andersson των ABBA θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα δεν θα εμφανιστεί στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, που θα διεξαχθεί στη Σουηδία, μετά τη νίκη της Loreen με το «Tattoo».

Μιλώντας στο BBC, τα δύο μέλη του συγκροτήματος ανέφεραν πως «μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια ABBA χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Παρά την επέτειο των 50 χρόνων από τη νίκη του συγκροτήματος στη Eurovision 1974, φαίνεται πως οι ABBA είναι παντελώς αρνητικοί σε μία κοινή εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού.Να σημειωθεί πως τα αρχικά των τραγουδιστών του συγκροτήματος αποτελούν τα ακρωνύμια του ονόματος. Το συγκρότημα αποτελείται από την Ανιέτα Φέλτσκογκ (Agnetha Faltskog), τον Μπιορν Ουλβέους (Björn Ulvaeus), τον Μπένυ Άντερσον (Benny Andersson) και την Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ (Anni-Frid Lyngstad).

Όλοι τους έγιναν διεθνώς γνωστοί μετά τη νίκη τους στη Eurovision το 1974 με το «Waterloo».Σημειώνεται ότι η πρόσφατη... επιστροφή των ABBA, με τη σειρά εμφανίσεων «ABBA Voyage» πραγματοποιήθηκε με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Κατά τη διάρκεια των σόου, τα ψηφιακά avatar των καλλιτεχνών ερμήνευσαν ένα σύνολο επιτυχιών με τη βοήθεια ζωντανής μπάντας και μια σειρά από φώτα, λέιζερ και ειδικά εφέ.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ