Όταν ο «Χάρος» έκανε ένα (γρήγορο) πέρασμα από την τελετή στέψης του Καρόλου

Μυστηριώδης φιγούρα που θύμιζε τον Χάρο εμφανίστηκε στην τελετή στέψης του Καρόλου, πυροδοτώντας τρελά σενάρια από τους χρήστες των social media. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

O Κάρολος εστέφθη βασιλιάς, για πολλούς ήταν το hot topic συζήτησης των προηγούμενων ημέρων και, φυσικά, μια τελετή τέτοιας εμβέλειας δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα παραλειπόμενά της. Να, όπως, μια μυστηριώδη φιγούρα που θύμιζε τον Χάρο, η οποία έκανε guest -μάλλον- εμφάνιση στην τελετή στέψης και εθεάθη έξω από το Αββαείο του Ουεστμίνιστερ.

Οι παρατηρητικοί χρήστες του Twitter εντόπισαν συγκεκριμένα ένα άτομο τυλιγμένο με κουκούλα, μαύρα ρούχα που κρατούσε μια μακριά ράβδο, που θύμιζε δρεπάνι, να περπατά βιαστικά μπροστά από τις χρυσές αψίδες μέσα στον καθεδρικό ναό την ώρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Την ίδια ώρα, στο ιστορικό κτήριο αντηχούσε το τραγούδι της χορωδίας, κάτι που έκανε την εμφάνιση ακόμα πιο μυστηριακή.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα, με άλλους να δηλώνουν πως πρόκειται για τον «Χάρο», ενώ άλλοι αναφέρθηκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της», έγραψε κάποιος θεατής, δεδομένου του γεγονότος πως ο Κάρολος έγινε πλέον βασιλιάς, χρίζοντας μάλιστα και τη σύζυγό του, Καμίλα, βασίλισσα. «Η πρόσκληση της Νταϊάνας έφτασε», πρόσθεσε ένας άλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ