Σεξομολογήσεις #621: «Ενοχλεί με που μουγκανίζει μες στο αφτί μου την ώρα που τελειώνει»

Μη σκας, η Tipster σού έχει μερικές εξαιρετικές συμβουλές.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα, Tipster μου, έχω να σου εξομολογηθώ ότι ετσάκρισα, ότι έσπασα, ότι εβαρήθηκα να μουγκανίζει όπως το βόδι κάθε φορά που τελειώνει την ώρα που κάνουμε σεξ. Ομολογώ πως μιαν τέτοια εμπειρία είχα μόλις πριν από λίγο τζαι αφού ετελειώσαμε, ετζοιμήθηκεν τζαι όπως το βόδιν, οπότε τζαι εγώ έπιασα το κινητό τζαι άρχισα να σου γράφω τωρά που τα έχω φρέσκα τα νεύρα. Η ιστορία μετρά τουλάχιστον έναν χρόνο –είμαστε μαζί 2– και πλέον νιώθω πως εν έχω άλλη υπομονή. Τον πρώτο χρόνο που είμαστε μαζί εν ήταν τόσο έντονο ή τουλάχιστον δεν το πρόσεχα εγώ τόσο πολύ, αλλά πλέον νιώθω πως εδυνάμωσε το volume τζαι πως το τύμπανό μου εννά τσακρίσει. Πέραν του ότι εν αντιαισθητικό τόσο μουγκανητό, απόσυντονίζει με τζαι εν μπορώ ούτε εγώ να απολαύσω τη διαδικασία, τον οργασμό, το σεξ, τίποτε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τρόπους να τον αποφύγω την ώρα της κορύφωσης, για να γλυτώσω που το μουγκριτό. Τζαι ξέρεις, αρέσκουν μου οι ήχοι την ώρα του σεξ, τζαι εγώ φκάλλω, εν δείγμα ότι περνάς καλά, εν διεγερτικό, αλλά τούτος επαράκαμέν το. Εν λες τζαι σηκώνει 300 κιλά στους ολυμπιακούς. Εν ξέρω αλήθεια τι να κάμω γιατί κατά τα άλλα εν έχω θέματα μαζί του, αλλά τούτον εν πολλά εκνευριστικό τζαι κουραστικό ταυτόχρονα. Σκέφτηκα να του μιλήσω, αλλά φοούμαι μεν τον κομπλάρω τζαι μετά έχουμεν άλλα θέματα επειδή θα σκέφτεται μεν μουγκανίσει τζαι χάσει την ουσία. Οπότε εν ξέρω πώς να το χειριστώ λεπτά τζαι διακριτικά.



Η αλήθεια αν δεν είσαι ο Ταρζάν ή έστω αν δεν κάνετε role
playing με background τη ζούγκλα, δεν δικαιολογούνται τα μουγκανητά, οπότε καταλαβαίνω τι λες και σε νιώθω βαθιά. Το θέμα που θίγεις ωστόσο, είναι σωστό, γιατί οι παρατηρήσεις στο σεξ όταν γίνονται άκομψα μπορεί να κομπλάρουν το έτερον ήμισυ και να μην μπορεί να αποδώσει, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Σκέψου να έχει στο μυαλό του κάθε φορά που κάνετε σεξ να μην βγάζει άχνα γιατί σε ενοχλεί. Οπότε πρέπει να γίνει με άλλο τρόπο, πιο σέξι, πιο λειτουργικό. Αρχικά αυτό που θα πρότεινα είναι να αλλάξετε στάση. Για να γίνεται τόσο ενοχλητικό το μουγκανητό του, προφανώς η στάση που είστε, βολεύει για να είναι τα κεφάλια σας πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Οπότε αποκλείστε στα σίγουρα το ιεραποστολικό και το κουταλάκι. Και όταν λέω αποκλείστε, δεν εννοώ διά παντός, αλλά σίγουρα μην τις κρατάτε για το τέλος. Μπορείς να ξεκινάς με αυτές αν σας αρέσουν, αλλά όταν καταλαβαίνεις πως έρχεται η ώρα, βγες από πάνω και απομακρύνσου από την πηγή του κακού. Μία άλλη λύση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να του κρατάς το στόμα γεμάτο. Την ώρα της κορύφωσης δηλαδή, σκύψε και φίλα τον ή χώσε τα δάχτυλά σου στο στόμα του, ως ερωτικό παιχνίδι. Εναλλακτικά βρες άλλα αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν με το στόμα και τους ήχους. Πολύ σημαντικό να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα κάθε φορά γιατί θα το καταλάβει και τότε θα είναι πιο άσχημα τα πράγματα. Πάσαρέ το ως ένα spice up της ερωτικής σας ζωής όλο αυτό το καινούργιο, που για να είμαστε και εντελώς ειλικρινείς, αυτό ακριβώς είναι!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ