Οι 25 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες για τη φετινή χρονιά

Μάθε ποια είναι η κορυφαία.

Article featured image
Article featured image

Η παροχή καθισμάτων που ξαπλώνουν, ακόμα και στην οικονομική θέση, έχει κερδίσει το επιβατικό κοινό, αναδεικνύοντας την Air New Zealand στην κορυφαία αεροπορική εταιρεία της χρονιάς, σύμφωνα με το πρακτορείο αξιολόγησης αερομεταφορών AirlineRatings.com.

Kαθοριστικό ρόλο στην πρωτιά της Air New Zeland έπαιξαν τα νέα βολικά καθίσματα, που αναμένεται να τοποθετηθούν στο στόλο της εταιρείας μέσα στο 2024.


«Η Air New Zealand δεν σταματά να καινοτομεί και να βελτιώνεται διαρκώς», δηλώνει ο Τζέφρι Τόμας, αρχισυντάκτης της AirlineRatings.com. «Eστιάζοντας στην ευημερία και την άνεση των ταξιδιωτών, ειδικά εκείνων που επιλέγουν τις οικονομικές θέσεις, κατάφερε να εντυπωσιάσει την επιτροπή», προσθέτει ο ίδιος, επαινώντας παράλληλα την εταιρεία για την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες, αλλά και τις σύγχρονες και οικολογικές πολιτικές που έχει υιοθετήσει.

Μετά από δύο χρόνια πτωτικής τάσης στον κλάδο του αεροπορικού τουρισμού, εξαιτίας της πανδημίας, οι ταξιδιώτες επέστρεψαν στον αέρα ήδη από την περασμένη χρονιά, για να βρεθούν αντιμέτωποι με αρκετά χαώδεις συνθήκες: ακυρώσεις πτήσεων, απώλειες αποσκευών και το προσωπικό να βρίσκεται στα όρια του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να βιώσουν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς η βιομηχανία δυσκολευόταν να μπει σε σειρά και να βρει ξανά τα πατήματά της. Και το χειρότερο είναι, ότι η κριτική επιτροπή της AirlineRatings.com δεν μπορεί με βεβαιότητα να κάνει προβλέψεις για ένα πιο σταθερό τοπίο τη φετινή χρονιά.

Προκειμένου να καταλήξει στην τελική λίστα της, η AirlineRatings.com εξετάζει παράγοντες όπως οι προδιαγραφές ασφαλείας και η σύμπνοια των αεροπορικών εταιρειών με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Επιπλέον, εξετάζει προϋποθέσεις όπως η ηλικία του στόλου των αεροπορικών εταιρειών, οι κριτικές των επιβατών, η κερδοφορία και οι σχέσεις μεταξύ του προσωπικού.

Ολόκληρη η λίστα με τις 25 καλύτερες αεροπορικές

  1. Air New Zealand
    2. Qatar Airways
    3. Etihad Airways
    4. Korean Air
    5. Singapore Airlines
    6. Qantas
    7. Virgin Australia/Virgin Atlantic
    8. EVA Air
    9. Cathay Pacific Airways
    10. Emirates
    11. Lufthansa / Swiss
    12. SAS
    13. TAP Portugal
    14. All Nippon Airways
    15. Delta Air Lines
    16. Air Canada
    17. British Airways
    18. Jet Blue
    19. JAL
    20. Vietnam Airlines
    21. Turkish Airlines
    22. Hawaiian
    23. KLM
    24. Alaska Airlines
    25. United Airlines


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ