Κανόνισαν τον γάμο τους στην Κύπρο και παραλίγο να τον χάσουν

Η πτήση από το Μάντσεστερ αποχώρησε χωρίς το ζευγάρι.

Article featured image
Article featured image


Μια πτήση αποχώρησε από το Μάντσεστερ με προορισμό την Πάφο, χωρίς ένα ζευγάρι με τα παιδιά του, βάζοντας σε κίνδυνο τα ονειρεμένα σχέδια για τον γάμο τους.

Η Katie Latham και ο David Moore επρόκειτο να πετάξουν στην Κύπρο, την Παρασκευή 26 Μαΐου για να παντρευτούν. Όμως τα σχέδιά τους μετατράπηκαν σε εφιάλτη αφού η Katie ξέχασε στον έλεγχο ασφαλείας αποσκευών την τσάντα που περιείχε το νυφικό της. Όταν πήγαν να την πάρουν, ήταν ήδη πια αργά, αφού η πύλη της πτήσης τους είχε κλείσει.

«Η κόρη μου έκλαιγε υστερικά. Η υπόλοιπη οικογένεια ήταν ήδη μέσα στο αεροπλάνο. Μια υπάλληλος του αεροδρομίου δεν έδειξε καμιά κατανόηση. Της είχα πει ότι επρόκειτο να παντρευτώ και έπρεπε να βρίσκομαι στην Κύπρο τρεις ημέρες πριν από τον γάμο και δεν είχα περιθώριο να χάσω τη πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά η 36χρονη.

Μάλιστα, όταν ο σύντροφός της είχε πάει να πάρει τη βαλίτσα με το νυφικό, η Katie είχε ζητήσει να αφήσουν την πύλη ανοιχτή για μερικά λεπτά αλλά η υπάλληλος της απάντησε «εάν ο άντρας σου δεν είναι εδώ στα επόμενα τρία λεπτά, κανένας από εσάς δεν θα μπει στο αεροσκάφος».

Τελικά, παραδέχθηκε ότι ήταν δικό της λάθος αλλά παραπονέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφέρθηκαν. «Δεν έδειξαν καθόλου κατανόηση. Τα παιδιά μου ούρλιαζαν βλέποντας τη πτήση να φεύγει».

Τελικά, η οικογένεια βρήκε πτήση τρεις ημέρες μετά, με αποτέλεσμα η νύφη να χάσει το bachelorette της. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Mirror, ο γάμος έγινε κανονικά, στις 31 Μαΐου, με τη νύφη να τονίζει ότι «παρά το άγχος που ζήσαμε, η ημέρα του γάμου ήταν τέλεια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ