Περιστέρια «αναδιακόσμησαν» διαμέρισμα στο Λονδίνο λόγω ενός λάθους

Χαοτικές φωτογραφίες από το καινούργιο δύσοσμο «ντεκόρ» που θα κοστίσει στον ιδιοκτήτη 15 χιλ. λίρες.

Article featured image
Article featured image


Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στο ανατολικό Λονδίνο, με αυτό που αντίκρισε.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού, είδε μία «κόλαση». Περιστέρια είχαν μπει μέσα και είχαν καταστρέψει τα πάντα.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί, ωστόσο φεύγοντας οι τελευταίοι του ένοικοι ξέχασαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Τα περιστέρια δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν μέσα, κάνοντας «πάρτι».

spiti-peristeria-oloskato-1_city.png
Φωτογραφία: DailyMail



Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες κουτσούλισαν τα πάντα, με το σαλόνι και την κουζίνα να δέχονται τα χειρότερα «χτυπήματα».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η κουζίνα είναι σε άθλια κατάσταση, με την τοστιέρα, τον βραστήρα, τον πάγκο και το πάτωμα να έχουν καλυφθεί με κουτσουλιές.

spiti-peristeria-oloskato-2_city.png
Φωτογραφία: DailyMail



Ίδια είναι η κατάσταση και στο σαλόνι. Οι καναπέδες, το χαλί και η τηλεόραση… έχουν γίνει άσπρα λόγω των περιττωμάτων των πουλιών.

Οι ειδικοί στον έλεγχο παρασίτων δήλωσαν ότι το διαμέρισμα έμοιαζε με το νησί Roca Partida στο Μεξικό, το οποίο είναι γνωστό και ως «νησί με τα περιττώματα πουλιών».

spiti-peristeria-oloskato-3_city.png
Φωτογραφία: DailyMail




Το κόστος των εργασιών καθαρισμού ανέρχεται περίπου στις 15.000 λίρες

Ο ιδιοκτήτης σοκαρισμένος, αντικρίζοντας το διαμέρισμά του και τη ζημιά που είχαν προκαλέσει τα περιστέρια, κάλεσε τους ειδικούς του London Network for Pest Solutions.

spiti-peristeria-oloskato-5_city.png
Φωτογραφία: DailyMail



«Ο ιδιοκτήτης έριξε μια ματιά στο εσωτερικό και μας κάλεσε αμέσως. Τα περιστέρια είχαν “αναδιακοσμήσει” τα πάντα, αφήνοντας το σπίτι σε πλήρη ακαταστασία. Πήρε μόλις τέσσερις εβδομάδες στα περιστέρια για να καταστρέψουν το σπίτι», δήλωσε στην Daily Mail το αφεντικό της εταιρείας, Πολ Κούκερ.

spiti-peristeria-oloskato-7_city.png
Φωτογραφία: DailyMail



Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη, που ο επιθεωρητής χρειάστηκε να φορέσει εκτός από την στολή και διπλή μάσκα. «Η δυσοσμία ήταν συντριπτική και έπρεπε να φοράω διπλή μάσκα – μία για τη σκόνη και μία για καθαρισμό του αέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κούκερ.

spiti-peristeria-oloskato-4_city.png
Φωτογραφία: DailyMail



«Το κόστος των εργασιών καθαρισμού ανέρχεται περίπου στις 15.000 λίρες. Το ακίνητο θα είναι εκτός λειτουργίας για περίπου ένα μήνα, ενώ θα καθαρίζεται, θα ξανακαθαρίζεται, θα επαναδιακοσμηθεί και θα επιπλωθεί εκ νέου», κατέληξε.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ