Σεξομολογήσεις #632: «Φαντασιώνομαι τα πόδια και τις πατούσες της πεθεράς μου»

Ένα (αρκετά) δύσκολο περιστατικό καλείται να διαχειριστεί η Tipster: Μετακόμισαν πριν από μερικά χρόνια στην πεθερά του, κάποια στιγμή την είδε ελαφρώς ενδεδυμένη -ήτοι, μόνο με τα εσώρουχα- και έκτοτε η φαντασία του οργιάζει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster γεια! Η δική μου ιστορία είναι αρκετά περίπλοκη. Πριν από δύο χρόνια περίπου αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να μετακομίσουμε στην πεθερά μου (πεθερό εν έχω, εν χωρισμένοι). Η πεθερά μου μού έδειχνε ξεκάθαρα ότι εν με επήαινεν. Μια μέρα όμως, που ήμασταν μόνοι μας σπίτι, εμφανίστηκε μόνο με τα εσώρουχα «τάχα» καταλάθος, αφού νόμιζε πως ήταν μόνη της στο σπίτι. Καταλάθος, ξεκαταλάθος εγώ που εκείνη την ημέρα την βλέπω αλλιώς. Εδώ να αναφέρω πως έχω φετίχ με τα πόδια τζαι η πεθερά μου έχει τεράστια συλλογή με παντόφλες και τακούνια. Έφτασα σε σημείο να καρτερώ να ανοίξει ο τζαιρός, για να βάλλει ανοιχτά παπούτσια να βλέπω τα δάκτυλά της. Κάθε μέρα φορεί άλλο ζευκάρι. Και παίζει και αρκετά μαζί τους όταν κάθεται. Βάλλει τα, φκάλλει τα, μένει ξυπόλητη. Ούτε επίτηδες να το έκανε. Στο μεταξύ έχω την εντύπωση πως η γυναίκα μου κάτι άρχισε να καταλαβαίνει, σίγουρα πως βλέπω τα πόδια της μάνας της, γιατί τόσο καιρό εν εδέχετουν να φιλήσω τα πόθκια της την ώρα του σεξ, αλλά το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να τα βάλλει από μόνη της στο παιχνίδι. Αν σου πω όμως, ότι εγώ σκέφτουμαι μόνο τη μάνα της πλέον θα το πιστέψεις; Τζαι η μεγάλη μου αμαρτία είναι πως όταν είμαι μόνος μου σπίτι, πιάνω τα τακούνια της και τις παντόφλες της και γλείφω τα. Ίου για εσάς τους υπόλοιπους, αλλά για εμάς που έχουμε φετίχ εν ό,τι καλύτερο! Ξέρω, η κατάστασή μου εν αρκετά περίπλοκη και μπορεί να μεν έχεις κάτι να μου πεις, αλλά σε παρακαλώ βοήθα με!Ομολογώ πως είσαι δύσκολο περιστατικό και δεν νομίζω πως μερικές κουβέντες που θα σου πω, μπορούν να σε βοηθήσουν. Καλώς ή κακώς το μυαλό εν περίεργο εργαλείο και δεν έχει όρια. Ούτε μπορείς να του απαγορεύσεις να σκέφτεται όπως σκέφτεται. Ειδικά όταν αυτό που σκέφτεται είναι απαγορευτικό. Το θέμα είναι πως εμείς μπορούμε να δαμάσουμε μια κατάσταση, η οποία αν μη τι άλλο, είναι προβληματική. Ιδανικά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ώστε να μην υπάρχει αυτή η συχνή και καθημερινή επαφή. Αν πάλι αυτό δεν γίνεται, και πριν σε στείλω σε έναν ψυχολόγο για να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος και να λύσεις τα θεματάκια σου, ίσως να βοηθούσε εάν προσπαθούσες να συνδέσεις τα πόδια της πεθεράς σου με κάτι που σε φορτίζει αρνητικά, ώστε να μειώσεις την ηδονή που σου προκαλούν όταν τα βλέπεις. Αν κρατάω κάτι θετικό απ’ όλο αυτό είναι ότι η γυναίκα σου χαλάρωσε τις αντιστάσεις και άρχισε να σου δίνει αυτό που θέλεις, οπότε μπορείς να εστιάσεις εκεί για να ικανοποιήσεις το φετίχ σου. Τώρα αν επιμένεις να θέλεις τα πόδια της πεθεράς σου, τι να πω; Κάνε τους ένα ομοίωμα!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ