«Οι Πανθέοι» επέστρεψαν και οι χρήστες του X τούς αποθέωσαν

Μετά από 47 χρόνια το αριστούργημα του Τάσου Αθανασιάδη επέστρεψε στην τηλεόραση.

Article featured image
Article featured image


Επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (18/9), μετά από 47 χρόνια, η σειρά «Οι Πανθέοι», μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, με την Κάτια Δανδουλάκη να πρωταγωνιστεί και στις δυο εκδοχές της σειράς, σε διαφορετικούς ρόλους.



Η δραματική σειρά του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με μία άκρως ανατριχιαστική σκηνή καθώς εμφανίστηκε μια απατημένη σύζυγος που ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη. Εκείνη λοιπόν βγήκε μέσα στη μαύρη νύχτα και αποφάσισε να καταραστεί τον σύζυγό της.

Η πρεμιέρα προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα στου τηλεθεατές, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την «επιστροφή» των Πανθέων στην τηλεόραση. Παρ’ ότι καθηλωμένοι στην τηλεόραση, δεν δίστασαν να ανοίξουν τα κινητά τους και να σχολιάσουν με τον καλύτερο τρόπο την πρεμιέρα της σειράς.



«Οι Πανθέοι», ένα αριστούργημα της ελληνικής πεζογραφίας, χάρισε στον δημιουργό του Τάσο Αθανασιάδη το Βραβείο Πεζογραφήματος από την Ακαδημία Αθηνών το 1959.

Το βιβλίο, ένα από τα μυθιστορήματα του συγγραφέα που μεταφέρθηκαν στην ελληνική τηλεόραση, προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην τηλεόραση την περίοδο 1977-1979 και εξιστορεί τις περιπέτειες των «Πανθέων», μιας μεγαλοαστικής οικογένειας, κατά τα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Οι Πανθέοι» αποκαλύπτουν αδυναμίες, πάθη και προθέσεις χωρίς δισταγμό και τυλίγουν με την αύρα τους μία τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών που ζωντανεύει το σκηνικό μίας γοητευτικής αλλά και ταραγμένης εποχής.


Δείτε το νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ