Φετιχιστές «ανθρωπόμορφοι σκύλοι» βγήκαν στους δρόμους του Βερολίνου

Επικοινωνούσαν μεταξύ τους μόνο με αλυχτίσματα ή γαβγίσματα και το διαδίκτυο ζητά να πάνε σε φιλοζωική.

Article featured image
Article featured image


Μια ομάδα ανθρώπων που ντύνονται ως σκύλοι διοργάνωσε προ ημερών μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βερολίνο και έγιναν viral.

Περίπου 1.000 άνθρωποι, οργάνωσαν μια συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πότσνταμ στο Βερολίνο, επικοινωνώντας μεταξύ τους μόνο με αλυχτίσματα ή γαβγίσματα.Ο λόγος για τη συγκέντρωση ήταν μια ενέργεια για την υποστήριξη ενός Ιάπωνα με το παρατσούκλι Toko, ο οποίος πριν από ένα χρόνο «μεταμορφώθηκε» σε κόλεϊ.

Συνολικά, περίπου χίλια άτομα συμμετείχαν στην διαδήλωση υποστήριξης. Πολλοί από τους συμμετέχοντες απλώς φορούσαν μάσκες σκύλου, μη μπορώντας να αγοράσουν ένα τόσο ρεαλιστικό κοστούμι όπως του Τόκο.Σύμφωνα με τη New York Post, η δράση προκάλεσε μια αρνητική αντίδραση στο διαδίκτυο. Κάποιοι τους ζήτησαν να πάνε σε ψυχιατρική κλινική ή σε φιλοζωική ομάδα για να λύσουν τα προβλήματά τους.Τι είναι τα pups

Αξίζει να σημειωθεί πως διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως αυτά τα άτομα αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η μάζωξη των «σκυλιών» έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Folsom Europe. Πρόκειται για ένα ετήσιο φεστιβάλ αφιερωμένο στην υποκουλτούρα του BDSM και του φετίχ, εντός της οποίας εντάσσονται και τα «pups», άτομα δηλαδή που κατά τη διάρκεια του σεξ (και όχι μόνο) απολαμβάνουν να προσποιούνται τους σκύλους – γνωστό και ως «pup play».


Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ