12χρονος Παφίτης πήρε το αμάξι των γονιών του, έκανε βόλτες και τελικά προσέκρουσε σε δέντρο

Το αμάξι αναποδογυρίστηκε.

Article featured image
Article featured image


Δωδεκάχρονος
στην Πάφο οδηγούσε το αμάξι των γονιών του τα ξημερώματα στην Πάφο και τραυματίστηκε όταν απώλεσε το έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε σε αυλάκι, προσέκρουσε σε δέντρο και αναποδογυρίστηκε.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 02:30 το πρωί 12χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου οδηγούσε σαλούν όχημα στη λεωφόρο Έμπας με κατεύθυνση την Τάλα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, κάτω από συνθήκες που διερενώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο φαίνεται ότι παρέκλινε της πορείας προς τα δεξιά, έπεσε σε αυλάκι, προσέκρουσε σε δέντρο και ακολούθως αναποδογυρίστηκε.

Από το τροχαίο ο 12χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ακολούθως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, έτυχε των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Όπως διαφάνηκε ο 12χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 12χρονος βρέθηκε να οδηγά διερευνώνται.


Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ