Τέλος εποχής για αγαπημένο εστιατόριο της Αθήνας, project γνωστού τηλεοπτικού σεφ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοφιλές εστιατόριο στην Πλάκα, ανεπίσημα έχει κατεβάσει αυλαία.

Article featured image
Article featured image

Λειτούργησε την άνοιξη του 2021 και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα «παιδιά» του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το μαγειρικό reality Master Chef, καθώς συνδύαζε τις δύο μεγάλες του αγάπες: τη μαγειρική και τη μουσική.

Το μουσικό εστιατόριο, όπως αποκαλούσαν το «Samano radio restaurant», που βρισκόταν στην περιοχή της Πλάκας, πέραν της εξαιρετικής κουζίνας που διέθετε, λειτουργούσε στον ισόγειο χώρο του και το ομώνυμο ραδιόφωνο, με τις μουσικές επιλογές του σεφ, ο οποίος όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί και από την ονομασία του εστιατορίου, τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη στον τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου.

2733_LEONIDAS_KOYTSOPOYLOS_952021-800x527.jpg


Στα χρόνια που λειτούργησε, το εστιατόριο έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό της Αθήνας, ενώ μεγάλη επιτυχία είχε και ανάμεσα στους Κύπριους, με πολλούς να το επιλέγουν επανειλημμένα στις επισκέψεις στους στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται, ωστόσο, το «Samano radio restaurant», σύμφωνα με πηγές, κλείνει οριστικά, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον σεφ ή κάποιον άλλο αρμόδιο εμπλεκόμενο. Η δημοσιογραφική ομάδα της CITY προσπάθησε να επικοινωνήσει με άτομο από την ομάδα του σεφ, χωρίς ωστόσο να λάβουμε συγκεκριμένη απάντηση για το μέλλον του εστιατορίου.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιο, το εστιατόριο είχε ανακοινώσει στα Social Media πως κλείνει για ανακαίνιση και θα επιστρέψει φρεσκαρισμένο, ωστόσο, έκτοτε παραμένει κλειστό.



Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι Executive Chef και συνιδιοκτήτης των εστιατορίων Feedέλ Urban Gastronomy (στο κέντρο της Αθήνας) και του Feedέλ Assador (στην Γλυφάδα), βραβευμένα με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, όπως και του Samano Restaurant στην Αντίπαρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ