Δεύτερη μέρα των Μεσογειακών και Παγκύπριων Αγώνων Ανοικτής Κολύμβησης στον Πρωταρά

Για πρώτη φορά φιλοξενούνται στην επαρχία Αμμοχώστου οι επίσημοι Μεσογειακοί Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας (COMEN Cup).

Article featured image
Article featured image

Συνεχίζονται σήμερα, Κυριακή 6/10, για δεύτερη μέρα στον Πρωταρά, οι Μεσογειακοί και Παγκύπριοι Αγώνες Ανοικτής Κολύμβησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας «για πρώτη φορά φιλοξενούνται στην επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στον παραλία Βρύση στον Πρωταρά, οι επίσημοι Μεσογειακοί Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας (COMEN Cup) οι οποίοι διεξάγονται μαζί με τους Παγκύπριους Αγώνες Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας».

462211807_930250712471423_2808521866275302452_n.jpg



Οι αγώνες που ξεκίνησαν χθες Σάββατο διοργανώνονται σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης και περιλαμβάνουν μικτούς αγώνες 5 χλμ. καθώς και αγώνες ανδρών - γυναικών 7,5 χλμ.

462001798_930250659138095_7587330318506755917_n.jpg



Σήμερα οι Μεσογειακοί Αγώνες θα συνεχιστούν με αγώνες 7,5 και 5 χλμ. καθώς και σκυταλοδρομία.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κολύμβησης έχει κατακυρώσει στον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας την υποψηφιότητα για διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Αγώνων για το 2025 οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο στον Πρωταρά, όπως επισήμανε επίσης ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας στην ίδια ανακοίνωση.




ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Viral βίντεο δείχνει πώς ένα μπουκάλι νερού παραλίγο να κάψει αυτοκίνητο

Article featured image

Επιβίωσε από πτώση 450 μέτρων σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές αναρρίχησης

Article featured image

Οι νέοι γονείς στη Γαλλία δικαιούνται ένα νέο είδος άδειας για να φροντίσουν τα παιδιά τους